Editörün Seçtikleri Herkesin cebi renklenecek!

Herkesin cebi renklenecek!

30.03.2012 - 12:30 | Son Güncellenme:

Nokia C3-00, bu yıl Barselona’da yapılan Mobile World Congress’de segmentinin en iyisi seçilerek 'En İyi Cep Telefonu/Giriş Seviyesindeki En İyi Telefon' (Best Feature Phone or Entry Level Phone) ödülüne layık görüldü. Nokia C3-00, kampanya boyunca sadece 359 lira tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

Herkesin cebi renklenecek

Nokia C3-00, kolay mesajlaşma özellikleri ve hızlı ve güvenilir internet bağlantısıyla aile, arkadaşlar ve tüm sevdiklerinizle kesintisiz iletişimde kalmanızı sağlamak için gerekli olan her şeyi bir arada sunuyor. Hızlı GPRS, EDGE, WLAN ya da Wi-Fi bağlantısıyla online olabilir, Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağlar yoluyla yeni gelişmeleri her an ana ekranınızdan paylaşarak takip edebilirsiniz.

Nokia C3’te aynı zamanda Nokia Mesajlaşma Servisi hesabını telefonda kurup hemen chat yapmaya ya da Nokia Mail hesabı alıp hemen e-posta alıp göndermeye başlamak mümkün.

Kişisel hale getirilebilen ana ekranında tüm bu özellikleri sunan cihaz Q klavye ile mesajlaşmayı daha rahat hale getiriyor. Zarif bir tasarıma sahip olan Nokia C3-00 göz alıcı metalik renkleriyle modern bir görünüm sergiliyor.

Nokia C3-00’ün parlak 2.4 inçlik renkli ekranı ve mobil web tarayıcısıyla 2G veya Wi-Fi üzerinden internette gezebilir, arama motorlarında arama ve e-alışveriş yapabilirsiniz. Nokia C3-00 ile Hotmail, Gmail ve Yahoo! Mail dahil olmak üzere 10 taneye kadar kişisel e-posta hesabına erişmek mümkün. Windows Messenger™, Yahoo!® Messenger, Google Talk™ ve Nokia Chat yoluyla arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Rehberinize, mesajlarınıza, müzikçalara, FM radyoya ya da istediğiniz diğer özelliklere anında erişmek için tek dokunuşluk kısayol tuşlarını kullanabilirsiniz.

Nokia C3-00 gelecekte keyifle hatırlanacak anları çekmek için dahili 2MP kamera ve depolamak için 55 MB dahili hafızanın yanı sıra 8 GB’a kadar bellek genişletmeye olanak tanıyor. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı e-posta, MMS veya kablosuz Bluetooth bağlantısıyla aktarabilir ya da sosyal ağlara ve paylaşım servislerine fotoğraf ve video yükleyebilirsiniz.

Stoklarla sınırlı olan kampanya boyunca Nokia C3-00, 359 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla sunulacak ve kampanya cihazın satışa sunulduğu tüm kanallarda geçerli olacak.

Yazarlar