Kültür Sanat Hint yemekleri günleri

Hint yemekleri günleri

14.11.2016 - 12:30 | Son Güncellenme:

Go Meso, Yakın Doğu’dan Uzak Doğu’ya farklı yaşam ve lezzet uygulamalarını meraklılarıyla paylaşacağı etkinliklerin ilkine “Hint Yemekleri Günleri” ile başlıyor.

Hint yemekleri günleri

Go Meso’nun Asya kültürlerine yönelik yemek günleri önümüzdeki dönemlerde Çin ve Moğol gibi farklı konseptlerle devam edecek.

Haberin Devamı

Özgün tarzı ile Çin, Hint ve Moğol gibi farklı mutfakların geleneksel pişirme tekniklerini bir araya getiren Go Meso, 18-19-20 Kasım tarihlerinde sürpriz etkinliklerle de ev sahipliği yapacak olan “Hint Yemekleri Günleri” adı altında özel bir etkinlik düzenliyor. Hint yemekleri günleri kapsamında, Hint yemeklerini tanımak ve tatmak isteyenler için hazırlanan özel tadım menüsü ise Kasım sonuna kadar Go Meso’da sunulacak.

18-19-20 Kasım günlerinde çocuk ve yetişkinlere yönelik ücretsiz mandala yapımı ve Hint kınası uygulamaları gibi sürprizlerle renklenecek Go Meso’da dileyenler, Tatlı Ekşi Soslu Kızarmış Kıymalı Hint Böreği Keema Samosa ve Patatesli Samosa gibi başlangıçları; Tandoori Tavuk Kanatları, Vejetaryen Köri, Malai Tavuk Tikka, Tavuk Köri, Tandır Tikka Tavuk, Tandır Kuzu Kebap, Kuzu Köri ve Kuzu Tikka gibi ana yemekleri; Naan Ekmeği ve Papadum gibi tamamlayıcı lezzetleri de alakart menüden seçerek deneyebilecekler.

Haberin Devamı

Özel Hint Yemekleri Tadım Menüsü; 69 TL