Dekorasyon Hızlı ve çarpıcı etki: Duvar kağıdı

Hızlı ve çarpıcı etki: Duvar kağıdı

16.02.2011 - 09:39 | Son Güncellenme:

Evde duvarlarla ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız en hızlı ve çarpıcı etkiyi büyük desenli duvar kağıtlarından sağlayabilirsiniz.

Hızlı ve çarpıcı etki: Duvar kağıdı

Duvar kağıtları artık yaşam alanlarının ve dekorasyonun vazgeçilmez bir parçası. Üstelik duvarların yanı sıra pek çok aydınlatma ve yaratıcı ev fikirlerinde de son derece işlevsel ve estetik bir kullanım alanına sahip. Değişen stil trendleriyle birlikte duvar kağıtları da hem malzeme hem de desen olarak değişiklik gösteriyor.

Haberin Devamı

Duvar kağıtlarını neden seviyoruz? Çünkü duvar kağıtları evde hızlı stil çözümleri elde etmemizi sağlıyor.

Bu sezonun öne çıkan temaları Oryantal motifler, 3 boyutlu etki ve bir süredir tacı elinden bırakmayan ekolojik malzeme ve doğa desenleri.

En popüler renk? Sezonun en popüler rengi lime sarısı…

Duvar kağıtlarını nerede kullanmalı? Duvar kağıtlarını genişçe mekanlarda kullanmaya özen göstermeli. Özellikle koyu renk ve desenli duvar kağıtları ışığı emeceğinden odanın ebatlarını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ayrıca ön plana çıkarmak istediğiniz herhangi bir köşe ya da duvarda tek taraflı bir uygulama da yapabilirsiniz.

Duvar kağıdı kullanmanın ipuçları: Dar alanlarda geometrik desenli duvar kağıtları kullanarak o köşenin olduğundan daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca renk karmaşasının önüne geçmek için tek bir renk kartelasına bağlı kalmayın.

Haberin Devamı

Yazarlar