Stil Hollanda Sarayı'nda Türk defilesi

Hollanda Sarayı'nda Türk defilesi

18.06.2014 - 14:47 | Son Güncellenme:

Süheyla Sahil’ in 8 Ocak’ta İstanbul’daki Hollanda Konsolosluğu’nda gerçekleştirdiği defile, Hollanda’da da büyük yankı uyandırdı.

Hollanda Sarayında Türk defilesi

Süheyla Sahil, Hollanda’da doğup büyümüş bir Türk… 26 yaşındaki genç tasarımcı ‘’TheOrange House’’ adlı markası ile Hollanda’nın en beğenilen ve gelecek vaadeden modacıları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı


Sahil’ in 8 Ocak’ta İstanbul’daki HollandaKonsolosluğu’nda gerçekleştirdiği defile, Hollanda’da da büyük yankı uyandırdı. İki ülke arasındaki göçün başlamasının 50’inci yılı sebebiyle Türkiye’de düzenlenen defile, başarısı sebebiyle bu kez Hollanda’da, kraliçenin misafirhanesinde modaseverlerin beğenisine sunulacak.


21 Haziran’da Amsterdam’da yapılacak olan defile için Süheyla Sahil, yepyeni giysilerle farklı bir konsept hazırladı. Eski Türk motiflerini modernize ederek Hollanda’da ün kazanan ve Avrupa’da da beğeni toplayan Sahil’in kıyafetleri ‘’TheOrange House by Süheyla Sahil’’ markası adı altında, Hollanda’daki modaevlerinde tercih edilen yabancı markalar arasında yer alıyor.

Yazarlar