Haberin Devamı

Hepimizin bildiği sık sık duyduğu karma hareket demektir. Karma; negatif ve pozitif diye ikiye ayrılır.

Üzerinde yaşadığımız topraklar negatif bir motivasyondan geliyor. Üzüntü, kıtlık, korku, acı, kurban bilinci ve yüzlercesi. Bir toprağa ektiğiniz tohum ürünün ne olacağını belirler. Bizim tohumumuz ne yazıkki negatif. Ve bizde bu toprakların üzerinde gül bahçesi oluşturmaya çalışıyoruz. Bu mümkün değil. Ülkemizin de bir karması var ve bu bir ulusu oluşturan bireylerin seçimi eğer o topraklarsa o topraklar üzerinde bir sorumluluk almışlar demektir. O da bunu değiştirip dönüştürmek.

Dönüştürmek idrak etmekle başlar. Bizler bu dünyaya gülmeye, mutlu olmaya, gezmeye, günümüzü gün etmeye gelmedik bizler tekamül İçin geldik. Diğer saydıklarım hayatın içinde tabiki olacak ama amaç için değil sadece araçlar olarak. Ülkemizin Tekamülü üzerinde yaşadığımız toprakların negatif motivasyonunu kabül edip pozitife çevirmekten ve birlik olmaktan geçer. Bu güç bizde var.

Nisan ve Temmuz ayları gerçekten içinde büyük gerginlikler taşıyor. Bişeyler geliyorum diyor.

ŞİFA ile uğraşan arkadaşlarım en derinden neler yapılabilir tek tek değil birlik olup BİR olarak çalışalım. Unutmayalım İÇERİDE NE VARSA DIŞARIDA ONUN YANSIMASI yaşanır.

Astroterapist Hülyanida Şahin