FENG SHUİ DEKORASYONU İLE HAYATINIZIN AŞKINI BULUN

Ask ... Sevgi kuramının kurucusu psikanalist Eric Fromm '' insanlığın sorunlarına en iyi yanıt ,yaratıcılıkla sevmeyi ise bir sanat '' olarak tanımlar .Hani o avucunuzun içini terleten , O varsa herşey tamam dediğimiz ,çoğu zaman kendinizden emin olduğunuz herşeyi yerle bir eden aşk ..

Aşk dediğimiz şey planlı ve proğramlı yaşanabilicek bir duygu değildir .Ama hayatımızı doğru enerjilerle yönlendirmek ,doğru düşünce sistemini benliğimize kabul ettirerek yaşamak bir çok şeyi degiştirir. İşte tam bu noktada sizlere yüzyıllardır uygulanan feng shui felsefesi ve enerji yönlendirmesiyle aşkı hayatımıza nasıl çekebiliriz bunu anlatacağım.

Haberin Devamı

Yaşam alanlarınızda uygulayacağınız feng shui dekorasyonu ile hayatınızın aşkını bulmanız için vereceğim ipuçlarına dikkat etmenizi öneririrm.

*Gül feng shui için aşkı temsil eder .Evinizde kullandığınız parfüm esansını gül aramolı seçmeniz ilk olarak enerjinizi tazeliyecektir...

*Yatak odanızda kırmızıya yer açın .Kırmızı yatak örtüsü ,kırmızı mum ,kırmızı bir puf ortamın enerjisini değiştireceği gibi aşk enerjisini aktive edicektir.

*Yatak odanızda her aksesuar ve objenin mutlaka çift olmasına dikkat edin .Eski ilişkinizden kalan hiçbirşeyi evinizde özellikle yatk odanızda bulundurmayın .

*Yatak odanızda elektronik eşyalar bulundurmayın . Odanızı temiz ve taze oksijene ihtiyacı olduğunu asla unutmayın.Havalandırın .

*Yatak odanızdaki gereksiz yığınlar eşyalar hayatınıza gereksiz insanları çeker. Taşımamanız gereken yükleri omuzlarınıza yükler .Bunu istemezsiniz değil mi ?

*Yatak başınızı mutlaka saglam bir duvara dayamayı unutmayın . Aşk enerjinizi düzenleyecek en iyi uygulamalardan biri yatak başınızdaki duvara hayalinizdeki aşkı temsil eden bir görsel Ya da tablo asın .Sonuçlarınıza inanamıyacaksınız .

Feng shui dekorasyonu ile hayatınıza aşkı çekmek için bu ipuçlarından başlayın. Değişimi gözlemleyin ,yaşayın ,ama benide olan bitenlerden haberdar etmeyi unutmayın :))

Hayatınızın en kıymetli ,en değerli aşkına rastlamanız dileğiyle ,harika bir hafta diliyorum.

Haberin Devamı

Sevgilerimle

İç Mimar Meral Akçay

www.fengshuiakademisi.com
meralakcay1@gmail.com
https://twitter.com/Meral_Akcay
http://instagram.com/icmimar_meralakcay