Yaşam İhbar mektubundaki bilgiler detaylı

İhbar mektubundaki bilgiler detaylı

25.05.2009 - 00:09 | Son Güncellenme:

Etiler’de bir çöp konteynerinde başı vücudundan ayrılmış olarak bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut’un öldürülmesiyle ilgili olarak gönderilen ihbar mektubunda, katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun bir TIR’la Rusya’ya kaçırıldığı öne sürüldü.

İhbar mektubundaki bilgiler detaylı

Savcılığa yaklaşık 1 hafta önce ulaşan, “Vicdanımın sesini dinledim” diye başlayan imzasız ihbar mektubunda, Cem Garipoğlu’nun 200 bin dolar karşılığında Rusya’ya kaçırıldığı belirtildi.
İhbarcının mektupta anlattıklarına göre, Garipoğlu önce bir TIR içinde karayoluyla Samsun’a, bu kentten de deniz yoluyla Rusya’nın Novorossisk Limanı’na, ardından yine karayoluyla Moskova’ya ulaştırıldı. Savcılığa 18 Mayıs’ta ulaşan mektupta, Garipoğlu’nu Samsun’a götürdüğü iddia edilen TIR’ın plakasından, kaçırma işini organize edenlerin kimliğine kadar çok detaylı bilgiler verildi.
Öte yandan Adli Tıp raporunda yer aldığı iddia edilen bulgular, cinayetten önce tecavüz girişiminde bulunulduğu ihtimalini de gündeme getirdi. Karabulut’un Cem Garipoğlu tarafından cinsel ilişkiye zorlandığı, genç kızın reddetmesi üzerine öldürülmüş olabileceği de iddialar arasında yer alıyordu.

Yazarlar