Stil İki yakanız bir araya gelsin

İki yakanız bir araya gelsin

11.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İlkbahar-Yaz sezonu yaklaşırken tüm trendler artık belirlendi...

İki yakanız bir araya gelsin

Sezonda stilimizi oluşturabilmek için neon renkler, bol aksesuarlar, kalın çerçeveli gözükler, yine yaz sıcağında kurtarıcımız olan espadriller, ince kumaşlardan uçuşan elbiseler ve tüm bu ayrıntıları tamamlayacak olan “yakalar” bizlerle olacak.

Haberin Devamı

İki yakanız bir araya gelsin

Mağazaların vitrinlerine, raflara neon renkler çoktan çıkmaya başladı. Artık zaman karar verme zamanı! Aslında bu yaz ne giyeceğimizi kendimize sorarken aynı zamanda hangi aksesuarları kullanarak stilimizi tamamlayacağımızı da düşünüyoruz.

İki yakanız bir araya gelsin

Jason Wu

Birkaç sezondur büyük ve neon renkli takılar elbette bu sezonda stilimize uygun renkleri ve boyutları ile çeşit çeşitler. Ancak, bu sezon bir farklılık yaparak gömlek, elbise ya da tişörtlerimiz tamamlayıcısı olarak boynumuza yakalar takmaya başlayacağız. Her renkte ve şekilde kullanabileceğimiz ve markaların sezon koleksiyon sunumlarında hayranlıkla izlediğimiz yakalara kavuşmamız için zaman sayıyoruz. Halen çoğu markanın vitrinlerinde rastlayamadığımız ancak, defilelerden defterlerimize not aldığımız yakaların kıyafetlerimizi tamamlayacağı günü bekliyoruz.

Haberin Devamı

İki yakanız bir araya gelsin

Louis Vuitton

Markalar ve tasarımcılar demişken, cesaretleri ile bizi şaşırtmadan, her açıdan rahatlıkla da kombin yapabileceğimiz yakalar tasarlayan isimlerden bazılarını biz çok sevdik ve sizlerle paylaşıyoruz. Hangi kıyafetinize hangi yakayı uygun kullanacağınıza dair ipuçları alabileceğiniz kombinler için lütfen galerimize göz atın:)

İki yakanız bir araya gelsin

Louis Vuitton

Yaz-Kış kullanabileceğiniz fakat, yaz döneminde elbette daha da rağbet görecek ve neredeyse tüm kıyafetlerimiz için birer tane olsun diye düşünebileceğimiz yakalar; dantel, payetli, metal gibi çok farklı dokuda üretiliyor. Unutmayalım Marc Jacobs dore ve gümüş renkli olmak üzere farklı metaryeller kullanarak geçtiğimiz sene favorimiz olan yakalarda üretmişti.

İki yakanız bir araya gelsin

Daha ulaşılabilir ve alternatif seçenekleriniz arasında bulunabileceğine inandığımız, geçenlerde röportajlarımız dahilinde görüştüğümüz Müge Mepa yakalarını da yeni sezonda stilinizi tamamlamak için tercih edebilirsiniz.

İki yakanız bir araya gelsin

Yeni sezonun çağrıştırdığı gibi yakalarınızda parlak renkleri tercih etmek, daha dikkat çekici stil bütünlüğü yaratmanızı sağlayabilir. Yaz aylarında kıyafetlerinizde ve aksesuarlarınız da sıklıkla daha özgür renk kullanımlarına yer vermenizi, kışın rehavetinden biran önce çıkabilmenizi diliyoruz!:)

Yazarlar