Editörün Seçtikleri İlk öpücük anaya

İlk öpücük anaya

11.04.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

İlk öpücük anaya

İlk öpücük anaya


       KARŞILIKSIZ çek ve çekte tahrifattan 9 ay 12 gün cezaevinde yatan Haluk Levent, sevenlerinin coşkusuyla özgürlüğe "Merhaba" dedi.
       Karataş Belediye Başkanı Vehbi Alam, ablası Nimet Levent, Hicran Ertekin, ağabeyleri Cevdet ve Recai'yle 250 hayranı, dün sabah sabah erken saatlerde Levent'in bulunduğu Karataş Cezaevi önüne geldi. Tahliye işlemleri tamamlandıktan sonra şarkıcı cezaevi kapısında çiçek yağmuruyla karşılandı.
       Levent ve hayranları Başkan Alam tarafından Belediye Aile Çay Bahçesi'nde ağırlandı. Burada börek yiyip çay içen Levent, şunları söyledi:

       "Cezaevi yaşantısı bana çok şey öğretti. Cezaevinde birçok beste yaptım. Bu besteleri önümüzdeki günlerde hep birlikte dinleyeceğiz. Cezaevinde insanlar genellikle arabesk dinliyor. Ben de türkülerle iletişim kurdum. Bana gelen mektupların tamamında türkü kaseti çıkartmam isteniyordu. En kısa zamanda çıkaracağım. Cezaevinde güvercinlerim ve çiçeklerim var. Onları götürmek istiyorum, ama cezaevine aitler. Onları sık sık ziyaret edeceğim."
       Daha sonra annesi Sabriye Levent'i Yamaçlı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret edip elini öpen, sarılıp bayramlaşan Levent, gitarını alıp cezaevinde bestelediği ve sevgilisine hitaben yazdığı "Gülendam" adlı türküsünü okuyarak özgürlüğe "Merhaba" dedi.

Yazarlar