Aşk İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler

İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler

19.01.2018 - 16:00 | Son Güncellenme:

Yıllardır hayatınızın aşkını arıyorsunuz ama bir türlü bulamıyor musunuz? Üzülmeyin belki 2018 sizin yılınızdır. İnternette hayatınızın aşkını bulmak isteyenler için birkaç tavsiyemiz var.

İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler

Katıldığınız onca arkadaş ortamı, annenizle gittiğiniz kulüpler hiçbiri hayatınızın aşkını bulmanıza yaramadı mı? Güçlü ilişkiler inşa etmek, modern bir yol izlemek utanılacak bir şey değildir. Bu nedenle internetten hayatınızın aşkını bulmak isterseniz bulabilirsiniz. İste bizim size verebileceğimiz tavsiyeler…

Haberin Devamı

1. Birine selamladığınızda sadece selam demeyin. Bu hiç çaba sarf etmediğinizi gösteriyor. Bu kişiye onunla konuşmak onun için zaman ayırdığınızı ve zamanınızın ona değeceğini düşündüğünüzü kanıtlayın ve bir işiniz varsa ona lütfen bekler misin, geri döneceğim gibi kibar cümleler kullanın.

2. Profilinizde fotoğraflarınızın beğenilmesi ve beğenilmemesi değil, beğenilen ve beğenilmeyenlerin arkasındaki nedenleri tartışmaya özen gösterin. Böylece daha açıklayıcı sonuçlar elde edersiniz, insanların sizi ve ruhunuzu anlamasına, istenmeyen argümanların paylaşılmasının önüne geçersiniz.

3. Doğru fotoğrafları seçin! Bu tamamen birinin sizinle ilgili algısını etkileyebilir. Bu yüzden sizi gerçekten temsil eden bir fotoğraf seçin. Yatak odasında çekilmiş çok seksi bir selfie ile dikkat çekmeye çalışmayın. Kendiniz olun, gerçekçi ve dürüst bir gülümsemeyle çekilmiş olan fotoğrafınızı paylaşın.

Haberin Devamı

4. Hobileriniz hakkında dürüst olun! Bir erkeğe ya da kıza çekici görünmek için olmadığınız biri gibi görünmeye çalışmayın. Mesela şarap içmeyi gerçekten seviyorsanız şarapla ilgili paylaşım yapın.

5. Negatif olmayın. Düşünmek kolaydır, "ben asla bir randevu alacağım", ya da "sonsuza kadar bekârım." gibi kaprisler içerisine girmeyin, pes etmeyin. Aktif olarak bakmadığınız sosyal medya hesaplarınızda o kusursuz insan beklenmedik bir anda gelen kutunuza bir mesaj atabilir. Bu nedenle bu kötü düşüncelerin ruh halinizi etkilemesine izin vermeyin.

6. Aranızda bir bağlantı olup olmadığından emin değilseniz bunu hissetmek için önce telefon veya görüntülü bir görüşme yapın. Telefon görüşmesi veya görüntülü konuşma mesaj atmaktan farklıdır karşınızdaki insanın enerjilerini daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

7. İstediğiniz her şey için açık olun. Karşınızdaki kişi ister bir gecelik ilişki ister bir yaz aşkı isterseniz de hayatınızı kurtaracak kişi olsun her kim olursa olsun ne istediğinizi açıkça söyleyin.

8. Tek bir kişiye odaklanın. Amacınız güvenilir birisiyle uzun vadeli bir ilişki kurmaksa karşınızdakinin değerini bilin ve onu haksızlığa uğratmayın.

Haberin Devamı

9. Şunu bilin ki kendi türünüz veya kendi türünüz dışında birlikte biriyle olacaksınız yani her şekilde sizinle aynı duyguları hissetmesini aynı duygusal açıdan yaklaşmasını bekleyemezsiniz. Onunda kendine özgü düşünceleri olacağını şimdiden kabullenin.

10. Soru sormaktan korkmayın. Eğer ki bu bir iş görüşmesi değilse soru sormak karşınızdaki kişi hakkında bir şeyler öğrenmenin tek yoludur.

11. Sizi benzersiz kılan şeyleri paylaşmaktan korkmayın. Düşünceleriniz, doğum lekeleriniz veya çarpık burnunuz dahi olsa kendinize olan güveninizi kaybetmeyin, buna izin vermeyin.


Merve Ağdağlı / PembeNar Özel

Yazarlar