Stil Ipanema Gisele Bündchen 2011 Yaz Koleksiyonu Defilesi

Ipanema Gisele Bündchen 2011 Yaz Koleksiyonu Defilesi

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gisele Bündchen İstanbul’da... Türkiye’de Twigy markası tarafından dağıtımı yapılan İpanema Gisele Bündchen koleksiyonunun, 6 Nisan gecesi Suada’da gerçekleşen 2011 Yaz koleksiyonu defilesi ile Avrupa lansmanı İstanbul’dan başlamış oldu. Lansmanda, İpanema Gisele Bündchen’in iki ayrı koleksiyonu “Kelebek” ve “Sıcak Kumsallar” mankenler tarafından tanıtıldı.

Ipanema Gisele Bündchen 2011 Yaz Koleksiyonu Defilesi

Gisele Bündchen İstanbul’da...

Türkiye’de Twigy markası tarafından dağıtımı yapılan İpanema Gisele Bündchen koleksiyonunun, 6 Nisan gecesi Suada’da gerçekleşen 2011 Yaz koleksiyonu defilesi ile Avrupa lansmanı İstanbul’dan başlamış oldu. 

Türkiye’de ilk defa koleksiyon tanıtımı için bulunan Bündchen, 5 yıldır Twigy markası ile yaptığı işbirliğine devam ediyor. 

Lansmanda, İpanema Gisele Bündchen’in iki ayrı koleksiyonu “Kelebek” ve “Sıcak Kumsallar” mankenler tarafından tanıtıldı. 

Defilenin ardından gerçekleşen basın toplantısında, Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel ve Grendene Pazarlama Direktörü Alexandre Gastaldello ile birlikte Gisele Bündchen sahneye çıktı.

Bündchen, 'Firmanızın yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin benzerini Türkiye için de yapacak mısınız?' sorusuna karşılık, çevreyle ilgili projelerinin global olduğunu ve tüm dünyayı kapsadığını, ülke ülke ayırmadan, tüm dünya için elimizden gelen herşeyi yapmamız gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Amazon yağmur ormanları, Afrika, Mozanbik, doğal hayatı ve hayvanları koruma gibi daha birçok sosyal sorumluluk projesinde çalışan Bündchen’in, İpanema Gisele Bündchen 2011 sezonu koleksiyonlarından elde edilen gelirin bir kısmı, her yıl olduğu gibi yine çevreci bir kuruluş olan ISA’ya aktarılacak. Brezilya’nın çevreci kuruluşlarından biri olan ISA iklim değişikliğine karşı yürüttüğü mücadele ile tanınıyor.

Yazarlar