Stil Ipekyol'dan feminen detaylar, Twist'ten cesur adımlar

Ipekyol'dan feminen detaylar, Twist'ten cesur adımlar

01.10.2013 - 11:13 | Son Güncellenme:

2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonlarıyla sezonun en dikkat çeken trendlerini bir araya toplayan Ipekyol ve Twist, 4-6 Ekim tarihleri arasında Uğurlu Hafta Sonu’na özel yeni sezon ürünlerinde % 50 indirim fırsatı sunuyor.

Ipekyoldan feminen detaylar, Twistten cesur adımlar

Siluet ve formlarda ortaya çıkan minimalizm, ihtişamlı 40’lar ve cazibeli 50’ler ile 2013/2014 Sonbahar-Kış Ipekyol Koleksiyonunda cesur bir değişim yaşatan Ipekyol, alışılmış kalıplardan uzak bir görünüm ile ulaşılabilir lüksün en cesur tanımını yapıyor. Sezona hiç olmadığı kadar iddialı ve hiç olmadığı kadar cesur bir görüntüyle giriş yapan Twist ise, Kara Kış konseptiyle farkını ortaya koymak isteyenleri bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Ipekyoldan feminen detaylar, Twistten cesur adımlar


Ipekyol 2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda sezonu 1940’ların etek ve ceket döpiyes takımları, midi boy etekleri, mikro ekoseler ve abartılı omuz siluetleri açıyor. 50’li yılların cazibe unsurları olan sofistike leopar desenler, bele vurgu yapan kesimler ve mini ceketler Grace Kelly tarzını günümüze taşıyor. Maskülen tüvitlerin barok desenler ile yeniden yorumlandığı modern punk temalı pantolon etekler, üst üste giyilmiş etkisi veren katmanlı pantolonlar sezonun en farklı görüntüsünü oluşturuyor.

Ipekyoldan feminen detaylar, Twistten cesur adımlar


Her zaman farklı ve iddiali olmayı sevenlerin vazgeçilmez markası Twist ise yeni sezonda 70’li yılların cool ve feminen stiline sahip vintage görünümlü, zamansız parçalar panoramik temasında karşımıza çıkıyor. Modern çağın prensesi nasıl olur sorusunun yanıtı ise masal prensesi temasında yer alan feminen ve romantik tasarımlarda anlatım buluyor.

Haberin Devamı

Ipekyoldan feminen detaylar, Twistten cesur adımlar


Siz de sezonun ilk Uğurlu Hafta Sonu’na özel seçili ürünlerdeki %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız 4-6 Ekim tarihleri arasında Ipekyol ve Twist mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar