2017 Kış Modası: Ne Giysem

Haberin Devamı

Kış mevsimi sert yüzünü göstermesine az kaldı. Bir sıcak, bir soğuk, aniden yağmur, bitmeyen rüzgar derken soğuk günlerle karşılaşamaya az kaldı. Artık "ne giysem" yerine "daha ne giysem?" günleri kapıda. Soğuk rüzgarlara, nemsiz havaya, ıslak sokaklara alışmalı ve kat kat giysilere sarınmalıyız.
Tişört üstü ceket dönemi bittiğine göre kazak modelleri birer ikişer çıkıyor piyasaya. Tek kazakla geçiştirilen günlerin sonunda yine lahana kıvamına yaklaşıyoruz. Çok kalın boğuyor, ince kıyafetler üşütüyor derken büyüklerimizin o hep bahsettiği " tam hastalık havası" dönemine girmiş bulunuyoruz. Hepimize sırayla geçmiş, kış soğukları hayırlı olsun!

Sokak modası biraz soğuk, ani sıcak, biraz da ıslak zeminine kavuştuğuna göre yeni moda kıyafetler üzerimizde. Peki bu kış neler moda? Neler trend? Daha neler neler?

1- İşlemeli Kazak

Geçtiğimiz sezon yakalara ilişen taş işlemeler bu sezon biraz daha kendini abartıyor. Tepeden tırnağa parıldayan taşlarla bezenmiş kazak modelleri yavaş yavaş sokakları ışıldatıyor. Bunca ışıltıya bir kot pantolon yeterliliği eklenerek, biraz şık az biraz da sportif bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. İşlemeli kazak modellerini slip pantolonlar tercih ederek daha çok ön plana çıkarabilirsiniz.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

2- İllaki Sportif Tarz

Kış mevsimi sweatshirtlerin de piyasaya çıkmasını tetikliyor. Sloganlı tişörtler yerini sloganlı sweatshirt modellerine bırakıyor.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

3- Uzun Hırka Olmadan Asla

Elbise, bluz, pantolon ve aklınıza ne geliyorsa işte hepsinin üzerine giyebileceğiniz uzun hırkalar bu sezon oldukça popüler. Daha çok gri ve grinin tüm tonlarına bürünen uzun hırkalar tüm renklerin üzerine adeta bir tamamlayıcı etki ile ekleniyor.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

4- Triko Takımlar

Sokak modası pantolon üst ve etek üst takımları triko kumaşlara boğuyor. Hem rahat hem şık bir stil için bu sezon mutlaka bu triko takımları denemelisiniz.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

5- Etek Üstü Kazak Meziyeti

Pileli, kalem, mini ve her çeşit etek modeli soğuk hava ile beraber kazaklarla bütünleşiyor. Çabasız şıklık arayışı etek kazak kombinleri ile karşılanıyor.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

6- File Çorap Mevzusu

Kısa paça pantolon mevzusu artık file çorapsız tamamlanmıyor. Paçaları kıvırmalı, ayaklara bir çift file çorap geçirmeli.. Bu kış mutlaka bu detayı kullanmalısınız.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

7- Kurtarıcı Sweatshirt Elbise

Sıkıcı hava, serin esintiler, yağmur sıcağı en iyi sweatshirt elbise modelleri ile geçiştiriliyor. Rahat, sportif şıklık arayışını sweatshirt elbise modelleri ile pek tabii karşılayabilirsiniz.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

8- Şık Kombinler İçin Vazgeçilmez Tüvit Pantolon

Yün kumaş bacaklara dolanıyor. Desenlerin hakim olduğu tüvit pantolonlar sokakları işgal etmeye geliyor!

2017 Kış Modası: Ne Giysem

9- Kafana Göre

Bu sezon örme bereler, fötr şapkalar kombinlerin ayrıcalıklı tamamlayıcısı. Özensiz bir kombinin üzerinde şık bir duruş kazandıran bu ayrıcalığı mutlaka takmalısınız.

2017 Kış Modası: Ne Giysem

Kombin önerileri, sokak modası ve trend mevzuları için blog adresim 'a uğramayı ihmal etmeyin.