Sokak Modası: Hasır Çanta

Vintage parçaların parça parça tüm kombinleri ele geçirme vakti geliyor. İlk adım 2017 yaz trendlerinde başı çeken hasır çanta modelleri ile başlıyor. Sonrası tahmin edildiği gibi koşar adım teslim olma zamanı. Elleri yukarı kaldırın ve yaz mevsiminin sıcak havasına kendinizi şimdiden kaptırın!

1970'lerin henüz pabucu dama atılmadı. 1980'ler ve 90'lar modası gündelik kombinlerimize hükmetse de 70'lerin bohem havası illaki bir yerden yakalıyor bizi. Bu senenin modasında da bohem tarzın o vurdumduymaz tavrı çantaları örüyor. Hasır çantalar sesini yükselterek sokak modası trend listesinde başa geçiyor. Yeni eskiyi, eski ise yeni olmayı hasırdan öğreniyor! Plaj modasının vazgeçilmezi hasır çantalar bu sefer sokak modasında adından çok söz ettireceğe benziyor.

Haberin Devamı

Sokak Modası: Hasır Çanta

Bu sefer tüm plaj dağınıklığını toparlayan koca hasır çantanız gündelik kombinleri tamamlamak için burada. Ne kadar büyük, o kadar rahat olarak değerlendirilecek çanta modelleri tüm günü omuzlarınızda taşıma lüksünü vadediyor.

Sokak Modası: Hasır Çanta

Bazen el çanta zarifliğini hasır dokusunun salaş havası ile bütünleştiren modelleri, çabasız şık kombin ayrıcalığı ile buluşturuyor bizi. Tüm bunları ufacık bir hasır el çantasının yaptığına inanabiliyor musunuz?

Sokak Modası: Hasır Çanta

Kış mevsimini hatırlatan tüm deri çantalarınızı kaldırın. Yerine sokaktan plaja inecekmiş havası veren hasır çantaları çıkarın. Gündelik kombinlerinize büyük küçük, çeşit çeşit hasır çanta modelleri ile renk katın!

Sokak modası trendleri, kombin önerilerim için blog adresim 'ye de beklerim. Ayrıca instagram adresim: @modaviki 'yi mutlaka takip edin.

Sokak Modası: Hasır Çanta

Sokak Modası: Hasır Çanta