Yaşam İş’te Online için Geri Sayım Başladı!

İş’te Online için Geri Sayım Başladı!

04.05.2012 - 17:54 | Son Güncellenme:

(#isteonline) Dünyada normaller değişiyor, ticaret internet üzerinden şekilleniyor.

İş’te Online için Geri Sayım Başladı

İş’te Online İstanbul 2012, online yaşam stillerinden ticareti internet üzerine taşımaya kadar bir çok konunun konuşulacağı konferans 12 Mayıs 2012 tarihinde Doğuş Üniversitesi Gözaçan Kültür Merkezi Acıbadem’de gerçekleşecek.

Teknolojik gelişmeler sonucu günlük yaşamımızın her alanında kullanmakta olduğumuz yeniliklerin işimize olan etkilerinin ve işimizi internete taşımamızın öneminin konuşulacağı, firmaların ve bireylerin "Online Yaşam" stillerinin masaya yatırılacağı bir toplantı olarak planlanıyor.

Konferans Bilginet Bilişim Teknolojileri, Gazetevatan.com ve Milliyet.com.tr tarafından organize edilmekte olup E-Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD) tarafından da desteklenmektedir. İş’te Online İstanbul 2012’nin organizasyon kontenjanı 1200 kişiyle sınırlı olup, katılım ücretsizdir.

Konferansa Bilginet Bilişim Teknolojileri ve Milliyet Gazetecilik A.Ş’ nin yanı sıra, Microsoft, Paypal, Continuum, Turkcell, Aras Kargo, Nettaktik, Revotas, Medyanet, Netbookmedya, Dekatlonbuzz, Motiwe ve Dünya Gazetesi gibi sektörün önde gelen firmaları hem içerik hem de maddi bakımdan destek sağlamakta.
Online Dünya’ da Ticaret İçin Sen De Gel !

Ücretsiz Katılım İçin ; ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar