Stil İstanbul Fashion Week başladı

İstanbul Fashion Week başladı

02.10.2014 - 14:51 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un 13 – 18 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek 2015 ilkbahar - yaz sezonuna geri sayım start aldı.

İstanbul Fashion Week  başladı

Partide, Gül Ağış, Hakan Akkaya, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Nihan Buruk, Gülçin Çengel, Çiğdem Akın gibi moda tasarımcılarının dışında Hatice Aslan, Deniz Marşan, Özlem Güsar, Duygu Akdeniz, Göksun Çam gibi moda ve sanat dünyasının önemli oyuncularının bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ceyda Balaban'ın kreatif direktörlüğünü üstlendiği etkinliğin DJ kabininde Oceansvs Orientalis ile Şafak Öz Kütle, setleriyle davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Etkinliğin sponsoru mercedes-Benz Türkiye'nin müdürü Şükrü Bekdikhan "Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, her sezon daha da güçlenerek İstanbul'u uluslararası bir moda başkenti olarak konumlandırma hedefine bizi bir adım daha yaklaştırıyor.

Dört sezondur İstanbul'un sahip olduğu moda enerjisini, dünya standartlarında bir etkinlikle uluslararası alana taşıyor ve böylelikle yetenekli Türk tasarımcılarını global ölçekte moda endüstrisine tanıtma fırsatı yakalıyoruz.

Dördüncü kez Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a hazırlanırken başarılı moda fotoğrafçısı Onur Dağ'la işbirliğimizin ikinci projesi olan "Backstage Entrance" kitabını sunmaktan ve bu vesileyle sektörün yetenekli isimlerine verdiğimiz desteği sürdürmekten ötürü gururluyuz.

Zarafet, stil, yenilik ve mükemmelliğin sembolü Mercedes-Benz olarak moda dünyası ile paylaştığımız ortak değerleri Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul aracılığıyla tüm moda camiasıyla paylaşıyoruz. Öte yandan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul boyunca, "dünyanın en iyi otomobili" ünvanına sahip S-Serisi modelimizin tek kapılı Coupé versiyonu yeni S-Serisi Coupé'yi etkinlik alanında sergileyeceğiz.

Moda severler, modern lüksün bir ifadesi olarak sunulan sadelik ile ileri teknolojiyi bir arada sunarak belirgin dış hatları ile benzersiz bir tasarım estetiği sunan S-Serisi Coupe'yi keşfetme fırsatı bulacaklar" şeklinde Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yeni sezonu için görüşlerini dile getirdi.

Yazarlar