Stil Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Tuvana Büyükçınar Defilesi

Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Tuvana Büyükçınar Defilesi

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week 2011 kapsamında ilk solo defilesi düzenlenen Tuvana Büyükçınar, karşımıza 'Şeker İlavesiz' olarak çıktı

Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Tuvana Büyükçınar Defilesi

Istanbul Fashion Week 2011 kapsamında ilk solo defilesi düzenlenen Tuvana Büyükçınar, karşımıza 'Şeker İlavesiz' olarak çıktı.

Haberin Devamı

Tuvana Büyükçınar ilk solo defilesi olan 'No Sugar Added / Şeker İlavesiz' ile içindeki renkleri, hikayeleri ve hayallerini maskülen bir formla tasarımlarına yansıttı. 'Şeker İlavesiz' dev bir renk paletini ve birbirinden neşeli desenleri içine soktuğu gerçekçi kalıplarıyla giyilebilir kılan bir koleksiyon. Tasarımcının markası Tuvanam; maskülen, romantik ve fantastik bir şehirli imajı yarattı.

Tasarımcı koleksiyonda ipek, organza, ipek saten, crepe de chine ve deri gibi materyaller kullandı. Ayrıca Tuvanam'da deri ilk kez detay olarak kullanılmaktan çıkarılıp, tasarımlara yansıtıldı. Detaylarda karşımıza çıkan dantel ve metal dökümler buluştukları maskülen çizgi ile sıkça karşılaşacağımız kontrastların sadece bir bölümünü oluşturuyor. Koreografisini Uğurkan Erez, stylingini Merve Kırşan'ın yaptığı defilenin makyaj tasarım uygulamaları MAC sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Yazarlar