Stil İstanbul Fashion Week Gamze Saraçoğlu Defilesi

İstanbul Fashion Week Gamze Saraçoğlu Defilesi

09.11.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gamze Saraçoğlu İlkbahar-Yaz hazır giyim koleksiyonunub İstanbul Fashion Week kapsamında sergiledi. Defile açılışını Selma Ergeç’in yaptığı koleksiyon, ilhamını ihtişamını kaybetmeyen zamansız şehirlerden ve bu şehirlerin kadınlarından alıyor.

İstanbul Fashion Week Gamze Saraçoğlu Defilesi

İstanbul Fashion Week Gamze Saraçoğlu Defilesi

Haberin Devamı

Koleksiyon için özel olarak hazırlanan brokar ve ottoman kumaşlar, ihtişamın duygusunu temsil ederken, krep üzerine uygulanan özel tasarlanmış desenlerse şehrin geleceğe dönük yüzünü temsil ediyor. Metalik mavi, metalik gri, ekru, haki renkleri koleksiyonunun ana renklerini oluşturuyor. Baskılarda kullanılan modernize edilmiş ornament desenleri ihtişamın şehirleşmiş halini sembolize ediyor.

Dar silüetlerim geniş paçalarla kombinlendiği koleksiyonda etekler, gömlekler, uçuşan üstler dikkat çekiyor. Gamze Saraçoğlu koleksiyonlarının imzası olan ipek şifonlarsa koleksiyonda farklı yorumlarla yer alıyor. Cep detaylarıyla zenginleşen Gamze Saraçoğlu 2013 İlkbahar-Yaz hazır giyim koleksiyonunda ihtişamlı kumaşların şehirleşmiş siluetlerle yorumlanmasına tanık olduk.

Haberin Devamı

Fotoğraflar; Modazon.com


Yazarlar