Stil İstanbul Fashion Week Simay Bülbül Defilesi

İstanbul Fashion Week Simay Bülbül Defilesi

23.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Fashion Week'in heyecanla beklenen podyumları arasında yer alan Simay Bülbül, uzakdoğu kadınlarından aldığı ilhamla tasarladığı Zen koleksiyonunun sunumunu yaptı! Bir Uzakdoğu kadınının Zen yolculuğunda kendi ben ‘ine ulaşması; geçmişin, şimdinin ve geleceğin yolculuğunda hayat ve gerçeğin özünü arayışının hikayesi bu koleksiyonda hayat buluyor.

İstanbul Fashion Week Simay Bülbül Defilesi

İnsanın kendi özüne dönmesi, kendisini boş yere yoran kalabalık düşüncelerden ve fazlalıklardan arındırması, duyularını harekete geçiren güzellikleri yalın olarak ayırt etmeyi tercih etmesi, Zen felsefesinin temelindeki fikirlerdir.

Haberin Devamı

İstanbul Fashion Week Simay Bülbül Defilesi

Ana metaryeli deri ve süetten oluşan koleksiyonda ipek, şifon ve organze gibi ufak detaylar ayrıca dikkat çekiyor. Uzakdoğu motifleriyle özel işleme ve desenlerin birleştirildiği koleksiyonda deriden elbise, etek, pantolon, ceket ve gömlekler yer alıyor. Simay Bülbül’ün bu yılki koleksiyonu sürprizlerle dolu. Geçtiğimiz yıllara oranla oldukça renkli olan bu koleksiyon; siyah, beyaz ve tabanın yanı sıra mavi, yeşil ve mercan tonlarıyla bambaşka bir hava taşıyor.

Zen koleksiyonunun en özel parçalarıysa tığ ile el örgüsü ve baskılı deri işlemeler. Uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkarılan bu koleksiyonu izleyenler Simay Bülbül’ü övgüyle alkışladı!

Fotograflar; Modazon.com


Yazarlar