Tatil İstanbul Sensation biletleri satışta!

İstanbul Sensation biletleri satışta!

19.06.2012 - 11:55 | Son Güncellenme:

2000 yılından beri dünya çapında yılda 1 milyondan fazla kişinin yaşadığı Sensation, Virgin Radio’nun katkılarıyla 13 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek!

İstanbul Sensation biletleri satışta

13 Ekim'de gerçekleşecek muhteşem şov İstanbul Sensation biletleri satışta!

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen DJ’lerinin 7 saat boyunca performans sergileyeceği ve şovlarla katılımcılarına karnaval coşkusu yaşatacağı ilk Sensation İstanbul’un biletleri bugünden itibaren satışa sunuldu.

2000 yılında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da doğan ve kısa sürede dünyanın en gözde, en seçkin dans etkinliğine dönüşen ve dünyanın en iyi etkinliği ödülünü 4 yıl art arda kazanmış olan Sensation, uzun bir bekleyişin ardından bu yıl 13 Ekim’de Virgin Radio’nun katkıları ve One Colony organizasyonuyla İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Dinamik vizyonu ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Türkiye’nin genç organizasyon şirketi One Colony tarafından Türkiye’ye getirilen Sensation İstanbul, Ataköy Atletizm Arena’da 17.500 bin müzik ve dans severi ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bu yılki teması “Wicked Wonderland” olan Sensation İstanbul biletlerinin fiyatları standart girişler için 205 TL’den, VIP girişler için de 430 TL’den başlayacak. Biletlerin satışına bugünden itibaren Biletix internet sitesi biletix.com ve sensation.com fan kulüp sitesinden devam edilecek.