Yaşam ‘İstanbullu kuma’ kocasının yanında!

‘İstanbullu kuma’ kocasının yanında!

16.12.2009 - 00:29 | Son Güncellenme:

Kendisinden 25 yaş büyük, evli ve 5 çocuk babası Cemil İstekli ile birlikte yaşamaya karar verince ‘İstanbullu kuma’ olarak tanınan Gülten İstekli, 6 ay önce terk ettiği evine geri döndü

‘İstanbullu kuma’ kocasının yanında

İstanbul’da 7 yıl önce tanıştığı, kendisinden 25 yaş büyük, evli ve 5 çocuk babası Cemil İstekli’ye âşık olunca kuma olarak Siverek’e gelen, kamuoyunda “İstanbullu kuma” olarak bilinen 3 çocuk annesi Gülten İstekli, 6 ay önce terk ettiği evine geri döndü. Cemil ve Gülten İstekli, “Aramızdaki kırgınlık bitti ve barıştık. Artık çok mutlu olacağız” dedi.
Gülten İstekli (24), haziran ayında küçük oğlu Serkan Murat’ı da yanına alarak evi terk etmişti. Genç eşinden haber alamayan Cemil İstekli, geçtiğimiz günlerde eşinin Ankara’daki kız kardeşinin yanında olduğu bilgisine ulaştı. Daha sonra Ankara’da bir araya gelen İstekli çifti, aralarındaki kırgınlıkları giderdikten sonra Siverek’in Karacadağ köyündeki evlerine döndü.

‘Sorunlarımızı çözdük’
Gülten İstekli, aradan geçen süre içinde eşi ve çocuklarının özlemini hissettiğini ifade ederek, “Geri döndüğüm için çok mutluyum. Yeniden aile olduğumuz için kendimi şanslı hissediyorum. Her şeyi konuştuk ve tüm sorunlarımızı giderdik. Artık sadece mutluluk istiyorum” dedi.
Cemil İstekli ise çok sevdiği eşine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, “Eşim ve çocuklarımla birlikte yeniden aynı çatı altında buluştuk. Aramızdaki kırgınlık ve dargınlıklara son verdik. Artık Gülten’le aramızda hiçbir problem yok” diye konuştu.

Yazarlar