Kültür Sanat İtalyan Vampirler ilk kez Türkiye’de!

İtalyan Vampirler ilk kez Türkiye’de!

23.09.2010 - 16:59 | Son Güncellenme:

Theatres Des Vampires, 23 Ekim'de İstanbul'da...

İtalyan Vampirler ilk kez Türkiye’de

İtalya’nın en faal gruplarından olan THEATRES DES VAMPIRES 1994 yılından beri albümler yayınlayan bir gruptur. Önceleri black metal tarzı müzik yapmaları ve şarkılarında vampir hikayeleri anlattıkları için CRADLE OF FILTH ile karşılaştırılan grup ileriki yıllarda yaşadığı grup elemanları değişiklikleriyle türünü Gothic Metal’e doğru değiştirdi.

Haberin Devamı

Tür değişikliği sonrasında çıktıkları festivallerde ve konserlerde özel sahne şovlarıyla göz dolduran grup Nightbreed of Macabria, Pleasure and Pain, Anima Noir gibi albümlerle rock ve metal medyasının gündeminde kaldı. Yeni albümlerini bu yıl sonunda Moonlight Waltz adı ile yayınlayacak olan grup İstanbul konserinde hem eski hem de yeni şarkılarını kendilerinden bildiğimiz özel şovları ile seslendirecekler.

Grup İstanbul konserinde de diğer konserlerinde kullandıkları efektleri, görsel şovları gerçekleştirecek.

Son yıllarda Buffy The Vampire Slayer, Angel, Twilight, True Blood gibi film ve dizilerle moda olan vampir hikayelerinin hayranı olanların kaçırmaması gerek THEATRES DES VAMPIRES konseri i Oldschool Rock Bar’da 23 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Oldschool Rock Bar uygun içki fiyatları (Fıçı Bira 4 TL) ve bir rock bara uygun ortamı ile her türden rock ve metal dinleyicisine hitap eden bir mekandır. Oldschool Rock Bar’da sigara içmek için uygun alan mevcuttur.

tarih : 23.10.2010 21:30:00
mekan : Old School Rock Bar

Yazarlar