Yaşam İzmirli süper talihli makineye oynatmış

İzmirli süper talihli makineye oynatmış

10.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Süper Loto’nun son çekilişinde 11 milyon lira kazanan İzmirli talihli büyük ikramiyeyi, makineden doldurttuğu 3 liralık kupon sayesinde kazanmış. Talihlinin orta yaşlı bir adam olduğu sanılıyor...

İzmirli süper talihli makineye oynatmış

Süper Loto’nun önceki akşam yapılan çekilişinde 11 milyon liranın sahibi olan talihlinin, 3 liralık kuponunu bir akaryakıt istasyonu marketindeki makineden oynattığı belirtildi. Balçova’daki bayinin çalışanı Mustafa Karancak, sürekli olarak kendilerinden şans oyunları oynayan orta yaşlı bir kişinin talihli olabileceğini söyledi.

Makineden oynattı...
6 haftadır devreden Süper Loto’da 11 milyon 1683 TL’ye ulaşan ikramiyenin talihlisi, 3 liralık kuponuyla tek başına 6 rakamı tutturdu. Talihlinin Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ya da hastane yakınlarında çalışan bir kişi olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Kuponun oynandığı bayi çalışanı Karancak, “Öğle saatlerinde gelen bir kişi kendi oynadığı 2 liralık kuponu verdi, 5 lira uzattı. Ben para üstü verecekken, 3 liralık da makineye oynatmamı istedi. Sürekli gelen, orta yaşlı biri; eğer birkaç gün içerisinde gelmezse kesin odur” dedi. Talihliden beklentisinin olmadığını söyleyen Karancak, “Hayalini bile kuramayacağım bir para. Gönlünden koparak yardımda bulunursa sevinirim. Vermezse canı sağ olsun” diye konuştu.


O makine?daha önce 5 tutturmuş
İstasyonda bulunan makineden her hafta ortalama 3 bin liralık oyun oynandığını ifade eden İşletme Müdürü Mehmet Turhan ise “Son günlerde sanki içime doğdu; arkadaşlara kuponlara dikkatli bakmalarını söylüyordum. Bundan önce bu makineden 5 tutturan çok oldu ama ilk kez 6 tuttu” dedi. Talihlinin görüntülerinin güvenlik kamerasında bulunduğunu, ancak kimin olabileceğini tahmin etmenin mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Turhan, “Umarım para, talihlisine hayırlı olur” diye konuştu.

Yazarlar