Tatil JanSport Efsane Koleksiyonu’yla Sonbahar Gezilerinize Eşlik Ediyor

JanSport Efsane Koleksiyonu’yla Sonbahar Gezilerinize Eşlik Ediyor

12.09.2011 - 14:30 | Son Güncellenme:

1967 yılında Seattle'lı 3 kafadarın işbirliğiyle başlayan JanSport rüyası yeni Heritage serisiyle 67 yazını ve hippilerin ruhunu yeniden yansıtıyor. Koleksiyon, modern ve orjinal modellerin yanı sıra içindeki outdoor ruhunu, işlevselliğini ve estetiğini de bir arada sunuyor.

JanSport Efsane Koleksiyonu’yla Sonbahar Gezilerinize Eşlik Ediyor

1967 yılında Seattle'lı 3 kafadarın işbirliğiyle başlayan JanSport rüyası yeni Heritage serisiyle 67 yazını ve hippilerin ruhunu yeniden yansıtıyor. Koleksiyon, modern ve orjinal modellerin yanı sıra içindeki outdoor ruhunu, işlevselliğini ve estetiğini de bir arada sunuyor. Moda tarihine ilham veren, efsaneleşen dikiş ve detayları ile JanSport çantalar bu sonbahar da masalsı sonbahar gezilerimizde stilimize eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Modern, orijinal ve outdoor ruhunu yansıtan koleksiyonda, işlevsellik ve estetik bir arada sunuluyor. 13 farklı renk tonu ile stilimizin her anına eşlik eden Jansport çantalarda klasik emniyet kayışı, cordura, naylon kumaşlar, pirinç fermuarlar koleksiyonda Jansport farkını en ince detayına kadar sunuyor.

Heads Up

1980'de JanSport'un yarattığı Heads Up modeliyle buluşan Reaganomics grubu bu seriyle uzun yolların daha katlanılır hale geldiğinden bahsediyor.

Off Trail

Amerikan fermuar stilinin doğuşundan önce 1960'ların sonunda Avrupa'da popülerliğin doruklarına ulaşan Off Trail sırt çantası hala orjinalliğini koruyor.

Ski & Hike-WayBack

Çanta, Çuval, Sırt Çantası, Asker çantası, Omuz çantası, Okul Çantası... 1969 yılında JanSport’un tanıttığı bu çanta siz adını ne koyarsanız koyun ne yaparsanız yapın eşyalarınızı taşımak için tasarlandı.

Haberin Devamı

Stars and Stripes

70’ler de doğan Stars and Stripes modeli The Beatles gibi ünlü bir müzik grubu, Easy Rider gibi kült bir film ve daha nicelerinden esinlenerek kendilerini yollara vuranlara adandı.

British Flag

Binlerce millik bir yolculuk tek bir adımla ve tek bir çantayla başlar. 1970’te, JanSport ülke çapında çabucak popüler kültür fenomeni haline gelen Stars and Stripes çantasını JanSport tutkunlarıyla buluşturdu. O zamandan beri JanSport çantaları sayısız yolculuğa eşlik etti ve dünyayı binlerce kez dolaştı. JanSport dünyası daha da büyüdü, ama yolculuk hala devam ediyor. Stars ve Stripes konseptini yeniden yaratan Heritage serisi yepyeni koleksiyonu British Flag ile karşımıza çıkıyor.