Kültür Sanat Jazz Company Aralık 2017 takvimi

Jazz Company Aralık 2017 takvimi

01.12.2017 - 12:17 | Son Güncellenme:

Taksim Talimhane’de bulunan Elite World İstanbul Hotel’in lobi katındaki Jazz Company’ninAralık ayı programında birçok özel performans yer alıyor.

Jazz Company Aralık 2017 takvimi

Türkçe'nin yanısıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran Akustik Bişeyler, 1 Aralık Cuma akşamı müzik severlere doyumsuz bir gece yaşatacak. Country, folk, pop, caz tarzında 60'lı yıllardan günümüze gelmiş kült şarkıların akustik olarak yorumlanacağı bu özel gecede, gitarda Cevdet Alanbay, saksafonda Siney Yılmaz, vokal Goncagül Alankayadinleyicilerin kulaklarının pasını silecek.

Haberin Devamı

Klasikmüzik ve cazüsluplarınıkendine has yorumuyla ortaya koyançalışmalarıyladikkatleri üzerine çeken Umut Ünleyen ve konserler ve sahne performanslarını başarıyla sürdüren cazın güzel yorumcusu Şenay Ocak, 8 Aralık Cuma akşamı Jazz Company’de caz severler ile buluşacak. Çok sayıda müzisyen ve vokalin katılacağı bu sürprizlerle dolu gecede caz severler müziğe doyacak.

Kadınlar tarafından yorumlanmış blues şarkıları bir araya getirmek ve hikâyelerini paylaşmak üzere yola çıkan Woman Blues, 15 Aralık Cuma akşamı müzik sever ile buluşacak. Şarkıların yazılma hikayeleri ve bestecilerinin yaşamından anekdotlar da anlatılarak Blues'un kadınlarının selamlanacağı gecede, gitarda Gürkan Özbek, bas gitarda Ozan Yeşildal, davulda Soner Doğanca, vokal Göksenin Tuncalı performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Farklı ambiyansı ile de büyük beğeni toplayan, yılbaşına özel dekorasyonu ve sürprizleri ile yeni yıl akşamı için özel bir alternatif olan JazzCompany’de ünlü caz sanatçısı İlham Gencer,31 Aralık Pazar akşamı yılbaşına özel hazırladığı repertuarları ile farklı bir gece yaşatacak.

JazzCompany performanslarına yönelik ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 313 83 83’ü arayabilir, biletleri Biletix.com adresinden satın alabilirsiniz.

JAZZ COMPANY ARALIK 2017 TAKVİMİ

1 ARALIK 2017 / Akustik Bişeyler
8 ARALIK 2017 / Şenay Ocak, Umut Ünleyen DUO
15 ARALIK 2017 / WomanBluesWith Göksen’in
31 ARALIK 2017 / İlham Gencer ‘le Unutulmaz Yılbaşı Partisi