Stil Joanna Krupa Forum Fashion Week

Joanna Krupa Forum Fashion Week

08.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bu yıl üçüncü kez hayata geçirilen Forum Fashion Week, eğlence ve alışverişin merkezi Forum İstanbul’da dünyanın en seksi kadın modellerinden Joanna Krupa ile açılışını yaptı. PETA yararına soyunan ve hayvanları melek kanatları altında korumaya alan Krupa, Forum İstanbul Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde yürekleri hoplattı.

Joanna Krupa Forum Fashion Week

Defilede tasarımlarıyla yer alan, London College of Fashion, Koefia Roma ve Esmod Munich gibi Avrupa’nın en büyük moda okullarından mezun Avrupalı Genç Tasarımcılar arasında, Valeska Macek, Isabella Kuru, Ivan Donev, Simone Bruno gibi başarıyla şimdiden isimlerinden söz ettiren tasarımcılar yer alırken Türkiye’yi ise genç tasarımcı
Melahat Pehlivan temsil etti.

Haberin Devamı

Joanna Krupa Forum Fashion Week


5-6-7 Ekim tarihlerinde Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezlerinde düzenlenmekte olan Forum Fashion Week, Forum İstanbul’da dünyanın en güzel meleklerinden birinin eşliğinde başladı. Forum İstanbul’da gerçekleştirilen defileyi moda ve tasarım tutkunlarının yanı sıra çok sayıda Krupa hayranı izledi. Şovun açılış ve kapanışını yapan Joanna Krupa, Avrupalı tasarımcıların sertifikalarını da verdi.

Joanna Krupa Forum Fashion Week

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Avrupa’nın en önemli moda okullarından tasarımcıları ağırlayan Forum İstanbul, genç tasarımcıların farklı bakış açılarını ve enerjisini yansıtan defileyle izleyenlere unutulmaz bir moda deneyimi yaşattı. London College of Fashion, Koefia Roma ve Esmod Munich gibi okullardan Valeska Macek, Isabella Kuru, Ivan Donev, Simone Bruno ile Türkiye'den Melahat Pehlivan gibi yetenekli tasarımcıların katıldığı defilede, tasarımlar kadar dikkat çeken bir diğer isim ise top model Joanna Krupa oldu.

Haberin Devamı

Joanna Krupa Forum Fashion Week


Dünyanın en seksi modelleri arasında gösterilerek FHM, Maxim gibi dergilerin kapaklarını süsleyen Polonyalı model ve oyuncu Joanna Krupa, defileyi adeta bir şova dönüştürdü. Daha önce hayvan hakları savunucusu PETA örgütü yararına ‘Hayvanların meleği olun. Asla satın almam, evlat edinirim.” sloganıyla soyunan ve melek kanatları takan Krupa, kendisini izlemeye gelen Forum İstanbul ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı. Dünyaca ünlü TV dizileri Las Vegas ve CSI Miami’deki rolleriyle güzelliğinin yanı sıra başarısını da kanıtlayan Krupa, yaptığı mini şovlarla defile boyunca atmosferi canlı tutarken, hayvan haklarına dair mesajlar da verdi.

Yazarlar