Kültür Sanat Jolly Joker'de 4 muhteşem konser!

Jolly Joker'de 4 muhteşem konser!

01.10.2012 - 14:23 | Son Güncellenme:

Jolly Joker istanbul hız kesmeden konserlere kevam ediyor.

Jolly Jokerde 4 muhteşem konser

3 EKİM Çarşamba: OĞUZHAN UĞUR

Haberin Devamı

Oğuzhan Uğur bir sosyal medya fenomeni. "Terbiyesizim" ve "Panpa" şarkıları ile büyük beğeni toplayan sanatçı şu sıralar çalışmalarını bir albüm haline dönüştürmeye uğraşıyor.

4 EKİM Perşembe: MEHMET ERDEM

Mehmet Erdem nam-i diğer Hakim Bey, uzun yıllardır film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirip ve bu başarısını bir de Altın Portakal ile taçlandırmıştı. Sanatçı, ilk solo çalışması "Herkes Aynı Hayatta" isimli albümünü 2012 Nisan ayında yayınladı.

5 EKİM Cuma: CEM ADRİAN

"Siyah Bir Veda Öpücüğü" isimli son albümünü yeni yayınlayan Cem Adrian albümün ilk konserini Jolly Joker'de verecek. Normal bir insandan daha uzun ses telleri ve kendine özgü ses rengi ile dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian yeni albümünün yanısıra sevilen eski parçalarını da seslendirecek.

Haberin Devamı

6 EKİM Cumartesi: YENİ TÜRKÜ

Uzun bir aradan sonra Yeni Türkü yeni şarkılarıyla müzikseverlerle Jolly Joker sahnesinde buluşmaya hazırlanıyor. Şimdi ve Sonra… Yeni Türkü… adını albümde bir şarkı olarak yer alan Yılmaz Erdoğan'ın "Ankara" şiirinin dizelerinden alan yeni albüm, 10 yeni "Yeni Türkü" şarkısı içeriyor. Albümün çıkış parçası "Böyle Gitmez", Cengiz Onural ve Derya Köroğlu imzalı..

Jolly Joker`de Gelecek Program: 10 Ekim Çarşamba Yasemin Mori, 11 Ekim Perşembe Gölge Hayat, 12 Ekim Cuma MFÖ, 13 Ekim Cumartesi Halil Sezai...