Aksesuar Jordan Askill’dan Topshop İçin Takı Koleksiyonu

Jordan Askill’dan Topshop İçin Takı Koleksiyonu

13.03.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Topshop yeni aksesuar koleksiyonu için Avusturalya’lı takı tasarımcısı Jordan Askill ile işbirliğine yapıyor. Topshop bu koleksiyonuyla bizleri kendi ışıltılı dünyasına davet ediyor.

Jordan Askill’dan Topshop İçin Takı Koleksiyonu

Londra Moda Haftası’nın düzenlediği yarışmayla birincilik ödülü alan Jordan Askill; Topshop için yedi parçalık bir takı koleksiyonu hazırladı. Tasarımcının koleksiyonunda Mısır’ın etkileri fazlaca görülüyor. O yöredeki tapınaklardan ve hiyerogliflerden ilham aldığını söyleyen tasarımcının koleksiyonunda çok beğeneceğiniz tasarımlar mevcut. Bu güzel, şık ve sıradışı koleksiyonda bilezikler, yüzükler ve kolyeler bulunuyor. Topshop’ın en sevdiğimiz yanı; her ne kadar farklı tasarımcılarla çalışsa da; tasarımcılarla çizgisini çok güzel buluşturuyor ve hiçbir zaman kendi tarzından çok fazla dışarı çıkmıyor. Hal böyle olunca da ortaya birbirinden muhteşem koleksiyonlar çıkıyor. 

Haberin Devamı

Koleksiyonda; kedi yüzlü, panter suratlı ve halkalar içeren yüzükler, sökülüp ayarlanabilir olan ve şans tılsımları taşıyan kolyeler mevcut. Mısır’daki eserlerin bu derece modern yorumlanması koleksiyona ayrı bir hava katıyor. 

Tasarımcı koleksiyonunun daha çok gençlere yönelik olduğundan bahsediyor ve bundan çok mutlu olduğunu da belirtiyor. Kendi yaşındaki insanlar için bir şeyler tasarlamaktan gurur duyduğunu söyleyen tasarımcının koleksiyonuna bayıldık. Tasarımcı; koleksiyonu için biraz pahalı ama nostaljik bir havası olduğunu söylüyor. Aksesuarlarda siyah rodyum ve altın plakalar kullanan tasarımcı iyi bir iş çıkarmışa benziyor. Şıklık ve değişikliğin kesiştiği bu koleksiyonu Topshop’ın kendi sitesinden ve bazı seçilmiş mağazalarından bulabilirsiniz.


Yazarlar