Kültür Sanat Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

26.09.2012 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12 Fotoğraf Sergisi Metrocity Alışveriş Merkezi’nde Fotoğrafseverler ile Buluşuyor

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eserin yer aldığı serginin 4. durağı Metrocity Alışveriş Merkezi olacak.

Haberin Devamı

Anadolu Hayat Emeklilik’in “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12 Fotoğraf Sergisi” 5-14 Ekim tarihleri arasında Metrocity Alışveriş Merkezi’nde İstanbullu fotoğrafseverlerle buluşuyor.

2 Ocak-12 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen ve kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12’ye bin 207 yarışmacı 5 bin 527 fotoğrafla katıldı. Yarışmada Emel Taranoğlu ‘Bakış’ adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görülürken, Hülya Kurt ‘Sıcak Simit’ adlı fotoğrafıyla ikinci, Eda Kum ise ‘Bekleyiş’ adlı fotoğrafıyla üçüncü oldu. Dereceye giren fotoğrafların yanı sıra, 41 eser de sergilenmeye değer bulundu.

Haberin Devamı

Anadolu Hayat Emeklilik’in 2007 yılından bu yana düzenlediği 6 bin kadının, 27 bin fotoğrafla katıldığı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ, fotoğraf sanatçısı Ali Balkı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Anadolu Hayat Emeklilik Hakkında

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk ve tek emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Birikimli Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 600 bini aşan katılımcısı ile Şirket, sektördeki katılımcı ve emekli sayısı ile liderliğini korumaya devam ediyor. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, İzmir ve Antalya’da Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik, direkt satış ekibi, 250’ye yakın özel acentesi ve Türkiye İş Bankası, HSBC, Anadolubank, TSKB ve Albaraka’nın toplam bin 750’yi aşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.