Yaşam Kadın ziyaretçilere indirimli fuar

Kadın ziyaretçilere indirimli fuar

17.10.2010 - 22:12 | Son Güncellenme:

İstanbul Fuarcılık tarafından Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği (OICA) ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) desteğinde iki yılda bir gerçekleştirilen Autoshow Fuarı, bu yıl 29 Ekim - 7 Kasım 2010 arasında İstanbuh’daki CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Kadın ziyaretçilere indirimli fuar

2011 model otomobillerin tanıtılacağı, özel sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirileceği Autoshow Fuarı’nda 200’ün üzerinde firma, 8 salonda ve 120 bin metrekarelik bir alanda stant açacak. Fuar biletlerinin fiyatı, Biletix’te kişi başı 11 TL olarak açıklanırken, çiftlere 13 TL’lik özel bir fiyat veriliyor.
Fuarı ziyaret etmek isteyen kadınlara giriş ücretlerinde indirim sağlanırken, park sorunu yaşamamaları için özel bir otopark alanı da ayrılacak. Bununla birlikte bazı markaların da, kadın sürücülerin tercih edeceği modellere yönelik özel etkinler düzenlemesi beklenirken, fuarda kadın ziyaretçi oranının artırılması hedefleniyor.
Çocuklar için oyun alanı, restoranlarda çocuk menüsü ve çeşitli eğlenceli etkinliklerin olacağı fuarda, yaşlı ziyaretçilerin kalabalıktan rahatsız olmaması için özel otopark, vale servisi, ilave dinlenme alanları, acil sağlık ve bakım ekipleri bulunacak. Engelli vatandaşlar içinse özel otopark ve yönlendirme hizmetleri, tüm stantlarda tekerlekli sandalyeler için rampa, fuar salonlarında özel dinlenme alanları yer alacak. Ayrıca engelli vatandaşlara yönelik sivil toplum kuruluşlarına özel tanıtım olanakları sağlanacak.

Yazarlar