Editörün Seçtikleri Kadınların en zor zamanlarının dostu: Pepapp

Kadınların en zor zamanlarının dostu: Pepapp

16.04.2018 - 10:28 | Son Güncellenme:

Bir uygulama düşünün ki en mutsuz olduğunuz zamanlarda tatlı bildirimleriyle sizi mutlu etsin, en ağrılı regl dönemlerinde ilaç gibi içerikleriyle ağrınızı dindirsin, adet dönemleriniz yaklaştığında ansızın yakalanmamanız için size uyarılar göndersin...

Kadınların en zor zamanlarının dostu: Pepapp

Bir uygulama düşünün ki en mutsuz olduğunuz zamanlarda tatlı bildirimleriyle sizi mutlu etsin, en ağrılı regl dönemlerinde ilaç gibi içerikleriyle ağrınızı dindirsin, adet dönemleriniz yaklaştığında ansızın yakalanmamanız için size uyarılar göndersin... Yani bir nevi dijital sağlık asistanınız olsun. Üstelik de tüm bunları tümüyle ücretsiz yapsın...

Haberin Devamı

2 Milyondan fazla kadının en savunmasız ve ilgiye ihtiyaç duydukları regl dönemlerinde onlara arkadaş olmak amacıyla geliştirilen Pepapp ile kadınlar regl dönemlerini çok kolay şekilde takip edebiliyor. Kadınların aylık döngülerini hesaplayarak en doğurgan oldukları dönemi bulurken aynı zamanda da regl ve yumurtlama dönemleri hakkında da bilgi veriyor. Bilimsel bilgilerle hamile kalmak isteyen kadınlara yol gösterdiği gibi istenmeyen gebelikleri de engellemeye yardımcı oluyor.

Bunların yanısıra Pepzine adını verdiği blog sayfalarında da cinsellikten regl dönemi için tavsiyelere, modadan sağlıklı yaşama kadar bir çok konuda sadece kadınlara özel, özgün içerikleriyle de kadınları her konuda bilgilendiriyor.

Haberin Devamı

İlerleyen dönemlerde hamilelik, doğum kontrol hapı takibi gibi özellikleriyle kadınlara en çok ihtiyaç duydukları konularda yardım etmeyi amaçlayan Pepapp en çok attığı motive edici bildirimleri için seviliyor.

Eğer siz de adet dönemlerinizi kolayca takip etmek ve Pepapp’in tatlı bildirimlerini ve hem eğlenceli hem de bilgilendirici içeriklerini okumak istiyorsanız uygulamayı aşağıdaki linkten kolayca indirebilirsiniz:

İos: https://itunes.apple.com/tr/app/pepapp-adet-takvimi/id1130242486?l=tr&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pepapp

Yazarlar