Dekorasyon Kaindl'in yeni serisi koleksiyoncuların ilgisini çekecek

Kaindl'in yeni serisi koleksiyoncuların ilgisini çekecek

11.03.2011 - 11:30 | Son Güncellenme:

Zemin sektöründe ilklerin mucidi olan ve sektöre yön veren Kaindl’ın, dört yıllık bir aradan sonra mimar, tasarımcı ve kullanıcılar tarafından sabırsızlıkla beklenen 2011 koleksiyonu, DENDRO parke ayrıcalığı ile Türk kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Kaindlin yeni serisi koleksiyoncuların ilgisini çekecek

Yıllardır hiç düşürmediği enerjisi ve birikimiyle Kaindl, yeni koleksiyonuyla da zemin sektörünün tek seçeneği olacak. Kaindl 2011 koleksiyonunda kullanıcıları kendine hayran bırakacak birbirinden çarpıcı kompozisyonları parkeye taşıyarak, adından söz ettirmeye devam edecek.

Haberin Devamı

Bir asır önce Avusturya’nın Lungöts kentinde küçücük bir atölyede üretimine başlayan ve bugün şehrin yarısından fazlasını kaplayacak binlerce dönümlük arazi üzerine kurulu dev bir fabrika haline gelen Kaindl, bugün dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarının en gözde markası olmasıyla dikkat çekiyor.

Kaindl, dört yılda bir yenilediği sabırsızlıkla beklenen 2011 koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkardı. Her koleksiyonunda olduğu gibi yeni koleksiyonunda da Kaindl, kullanıcılarının hayal güçlerini zeminlere yansıtmalarına olanak sunuyor. Ayrıca yeni koleksiyonunda, geleneksel motifleri yenilikçi çizgilerle ustalıkla harmanlayarak zemin sektörüne yeni bir soluk getirmede de oldukça iddialı.

Haberin Devamı

KAİNDL’IN YENİ KOLEKSİYONLARI KOLEKSİYONCULARIN BİLE İLGİSİNİ ÇEKECEK TÜRDEN…

Dünyadaki zemin uygulamalarına yön veren Avusturyalı Kaindl’ın yeni Laminat ve Wood serindeki koleksiyonlar kullanıcıların nefeslerini kesecek nitelikte. Koleksiyonun en dikkat çekici özelliklerinden biri de kullanıcının beğeni ve kişisel özellikleri ile bir bağ kurabileceği alternatifler sunması.

Koleksiyonun birbirinden etkileyici ürünlerinin başında; Classic Touch, Natural Touch, Soft Touch ve Classic Wood, Authentic Oak, Exotic Wood yer alıyor. Türkiye de zemin uygulamalarına modern dokunuşlar kazandırarak zeminde trend belirleyici marka olan DENDRO, Kaindl’ın bu yeni seri ürünlerini dünya ile aynı anda ülkemize getirerek kullanıcılarının yaşam alanlarını renklendirmeye ve hayal güçlerini yansıtan modelleri sunmaya devam ediyor.

YİNE YENİ YENİDEN KAİNDL…

Kaindl’in asırlık tecrübesi ve Ar-Ge faaliyetleri ile kusursuz hale getirdiği ‘Laminat’ serisi parkeler, her zevke uygun mekanlar oluştururken, sonsuzluk hissi veren “endless” parkeler ile zemininizin ufkunu açıyor.

Mekânınızda sadeliği sağlayan Classic Touch, ahşabın gerçek görüntüsünü dekorunuza yansıtan ürünlerden oluşan Natural Touch ve dünyada bir örneği olmayan, olağanüstü desenlerin parkeye uygulandığı Soft Touch’tan oluşan Laminat serisi Kaindl’ın kendini özel hissetmek isteyen kullanıcılarına sunduğu modellerin başında geliyor.

Haberin Devamı

KİŞİYE ÖZEL KOLEKSİYONLAR

Kaindl, laminat serisinin yanında kişiye özgü yaklaşımlar ile ön plana çıkan Wood serisinin Klasik, Otantik, Egzotik çeşitlerine dekoratif öğeler ekleyerek zemininize can veriyor, canlılığı yaşam alanlarınıza taşıyor.
Eşine ender rastlanan ağaçları koruyarak, eşsiz teknoloji ile buluşturan Kaindl, kullanıcının istediği motifleri parkeye resmediyor. Parkeniz, özel dikim takım elbise ya da bir gece kıyafeti gibi sadece kişiye özel olarak üretiliyor. O parkenin kullanıcısı dünyada tek olmanın keyfini yaşıyor.

BU PARKELERİN ÜZERİNE BASMAYA KIYAMAYACAKSINIZ…

Kim demiş parke yalnızca zeminde olur diye… Kaindl, şaheserlerine basmaya kıyamayanların duvarlarını da kaplıyor…

Kullanıcıların özel olarak talep ettiği, Kaindl tarafından üretilen şaheser niteliğindeki parkeleri zemininize kaplatıp üzerine basmaya kıyamazsanız, duvarlarınıza da monte ediliyor. Özel aparatları ile duvara monte edilen parkeler yaşam alanlarınızın bütünlüğünü tamamlıyor, mekânlarınıza sıcak bir hava katıyor.

Haberin Devamı

Kaindl yeni serileri ile parkenin içerisinde nasıl üstün bir teknolojinin barındığını gösteren örneklerini bir kez daha beğeninize sunuyor.

Sahip olduğu ürünleri başkalarında görmek istemeyen, kendini özel hissetmek isteyen kullanıcılar için Kaindl’ ın tüm ürünleri, DENDRO’nun Bağdat Caddesindeki Showroomunda sergileniyor.

Yazarlar