Makyaj 'Karamel Kahve' ile Bu Kış Sıcak Geçecek

'Karamel Kahve' ile Bu Kış Sıcak Geçecek

12.12.2011 - 13:06 | Son Güncellenme:

2012 Kış sezonunun trend rengi Nevacolor Premium 7.7 Karamel Kahve, kadınlar arasında çok konuşulacak.

Karamel Kahve ile Bu Kış Sıcak Geçecek

NEVACOLOR Premium Serisi, yenilenen ambalajı ve yenilenen renkleri ile 2012 Kış sezonu saç trendine damgasını vuracak. Modaya uyum sağlamak isteyen kadınlar için hazırlanan Nevacolor Premium Kahve Serisi'nden 'Karamel Kahve', doğal ışıltılarıyla kış aylarında kadınların favorisi olacak.


Soğuk kış aylarında daha sıcak bir saç rengi kullanmak isteyen kadınlar, hem kıyafetlere hem makyaj modasına yansıyan "kahve" tonlarını Nevacolor ile keşfedecekler.


Nevacolor Premium Krem Saç Boyası 7.7 Karamel Kahve, kış aylarının sembol rengi kahve tonlarını saçlarınıza yansıtarak, kendinizi daha çekici ve feminen hissetmenize olanak sağlayacak.


Nevacolor Premium Krem Saç Boyası'nın güçlü formülündeki hint yağı saç derisini güçlendirmekle beraber saç tellerini canlandırıyor.


Özel uygulama tarağı ile Nevacolor Premium'u kullanmak artık eskisinden çok daha kolay. Saçta eşit boya dağılımı için tasarlanan özel uygulama tarağı, Nevacolor Premium boya karışımının saça mükemmel şekilde yayılmasını sağlıyor.


Nevacolor Premium Karamel Kahve rengiyle kış aylarında aynaya baktığınızda içiniz ısınacak ve hayal ettiğiniz görünüme kavuşacaksınız.


Fiyat 10 TL.

Yazarlar