Kültür Sanat Karanlığın Elli Tonu filminin Türkçe altyazılı fragmanı sizlerle..

Karanlığın Elli Tonu filminin Türkçe altyazılı fragmanı sizlerle..

08.12.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Çok konuşulan ve büyük ses getiren Grinin Elli Tonu filminin devamı olan Karanlığın Elli Tonu filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı. Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) yepyeni fragmanı sinemaseverlerle buluştu…

Karanlığın Elli Tonu filminin Türkçe altyazılı fragmanı sizlerle..

Dakota Johnson'ın canlandırdığı Anastasia Steele ve Jamie Dornan'ın hayat verdiği Christian Grey karakterlerinin şehvet oyunu yeni filmde devam ediyor. 2015 yılında sinemaya uyarlanan Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey)´nun devamı olan Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin konusu ise şu şekilde: Anastasia tutkulu milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir. Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşecektir.

Karanlığın Elli Tonu filminin Türkçe altyazılı fragmanı sizlerle..

Erotik, Dram türündeki Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filmin başrolünü Dakota Johnson ve Jamie Dornan paylaşırken kendilerine Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Marcia Gay Harden ve Bella Heathcote gibi isimler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filmi 10 Şubat 2017´de sinemaseverlerle buluşacak.

İşte Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin Türkçe altyazılı fragmanı…

İşte Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) filminin ilk fragmanı…