Makyaj Kaş doldurma yöntemleri

Kaş doldurma yöntemleri

26.12.2017 - 10:29 | Son Güncellenme:

2000’li yılların başında ince kalem gibi kıvrımlı kaşlar modaydı. Hiç itiraz etmeyin bunu ispatlayacak fotoğraflarınız Facebook’ta duruyor ? Neyse ki günümüzde kaşların doğal görünümü moda. Kaşlarınızı doldurmak için kullanacağınız ürünler…

Kaş doldurma yöntemleri

Tazelenmenin zamanı geldi, kaşlar yüzün en keskin ve belirleyici yerleridir. Bu yüzden kaşlarının güzel görünmesi sizin güzel görünmenizle eşdeğer. Seyrek kaşlarınız varsa ya da kaşlarınızın belli kısımları dökülüyorsa hiç dert etmeyin artık kaş malzemeleri ile bu görüntülerin önüne geçmem mümkün. Kaşlarınızı doldurmak için kullanabileceğiniz 5 ipucu….

Haberin Devamı

Kalem

Kaşlarınızı doldurmak için saç renginize benzer sivri ince uçlu bir kaş kalemi ile kaşlarınızı çizebilirsiniz. Koyu ya da açık renk tercih ederek kaşlarınızda yoğunluğu kolayca arttırabilir veya azaltabilirsiniz. Diğer ucunda fırça olan kalemleri seçmek işinizi biraz daha kolaylaştıracaktır. Boyadığınız kaşarınızı fırça ile tarayarak daha doğal bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kaş farı

Seyrek veya açık renkli kaşlar için en ideal seçim kaş farı ile doldurmak olacaktır. Kaşlarının dibinden kalın, dolgun ve daha belirgin görünen bir gölge oluşturun. Bir koyu bir açık renk içeren paletleri seçin ve açılı fırça yardımıyla uçları koyu renk ile boyayın böylece daha yoğun görünümlü bir kaş elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

Pomad

Kaşların dokusunu vurgulamak için kullanabileceğiniz bir yöntem. Açılı ve kısa bir fırça ile kaşlarınızın arasına çizgi çizer gibi atışlar yapın ve kaş kemerinizi hafifçe doldurun. Ürünün kalıcılığını artırmak için makyaj sabitleyici kullanabilirsiniz.

Kaş maskarası

Kaş maskarası daha incelikli bir görünüm elde etmek için kaşları sabitler. Ayrıca diğer ürünleri kullanıp son dokunuş olarak da kaş maskarasını tercih edebilirsiniz.

Kaş markeri

Kaşları doldurmak için su geçirmez kaş markerleri kullanabilirsiniz. Bütün gün doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Kaşlarınızın ortasından başlayın ve kaş çıkış yönünüzü takip ederek vuruşlar çizin.

Yazarlar