Yaşam Katili polise babası götürdü

Katili polise babası götürdü

15.08.2010 - 00:20 | Son Güncellenme:

İzmir’in Buca ilçesinde, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Esra Küşioğlu’nu (27) 8 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Taner Küşioğlu’nu polise babası teslim etti

Katili polise babası götürdü

Katili polise babası götürdü

Taner Küşioğlu, cinayetin ardından ailesinin yanına gidip helalleşmiş.

Haberin Devamı

Bir kargo şirketinde çalışan Taner Küşioğlu (32), bir süredir bir giyim mağazasında tezgâhtarlık yapan eşi Esra’nın kendisini aldattığından şüphelenip, dün sabaha karşı cep telefonunu kontrol etti. Küşioğlu iddiaya göre, genç kadına başka bir erkekten gelen aşk mesajlarını gördü.
Öfkeli koca, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini 8 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdü. Genç kadın kanlar içinde yere düşerken, Küşioğlu kaçtı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ve evin penceresinden içeri giren polis Esra Küşioğlu’nun cansız bedenini buldu. Bir süre sonra da Tamer Küşioğlu’nu babası bölgede devriye gezen polise teslim etti.
Eşinin telefonunda “Canım çok özledim seni. Dışarı çık” yazılı mesajı görünce kendisini kaybettiğini söyleyen Küşioğlu, eşini bıçakladıktan sonra ailesinin yanına giderek helalleştiğini de sözlerine ekledi. Genç kadınla mesajlaştığı öne sürülen H.C. de evin yakınlarında yakalandı. H.C. de polise genç kadınla 15 gün önce tesadüfen tanıştıklarını, mesajlaşmaya başladıklarını söyledi.

Yazarlar