Kültür Sanat Kaybedenler Kulübü Yolda'dan teaser yayınlandı

Kaybedenler Kulübü Yolda'dan teaser yayınlandı

24.10.2017 - 15:45 | Son Güncellenme:

Kaybedenler Kulübü Yolda filminden teaser yayınlandı. 2011'de yayınlanan ilk filmiyle büyük ses getiren Kaybedenler Kulübü yeni filmiyle izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İşte Kaybedenler Kulübü Yolda filminden teaser ve detaylar...

Kaybedenler Kulübü Yoldadan teaser yayınlandı

Kaybedenler Kulübü filmi bu "Yolda" olarak geri dönüyor. Filmden ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Kaybedenler Kulübü Yolda filminin çekimlerien başlandı. İlki 2011 yılında çekilen Kaybedenler Kulübü, gösterime girdiğinde epey ses getirmişti. Yeni filmde başrolü Yiğit Özşener ve Nejat İşler ikilisi paylaşıyor.

Haberin Devamı

Kaybedenler Kulübü efsanesi altı yıl aradan sonra devam filmi Kaybedenler Kulübü Yolda ile geri dönüyor. Film, Mart 2018’de vizyona girecek.

Yapımını TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, Kaybedenler Kulübü Yolda’nın çekimleri Antalya’da başladı. Bir dönemin efsanevi radyo programı Kaybedenler Kulübü’nden yola çıkılarak ilki 6 yıl önce seyirciyle buluşan film, yeni hikayesiyle yıllar sonra tekrar sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

2011 yapımı Kaybedenler Kulübü, o dönem 25 hafta gösterimde kalmayı başarmıştı. Kaybedenler Kulübü Yolda filminin de 2018'in Mart ayında sinemalarda olması bekleniyor.

Kaybedenler Kulübü Yolda filminin ilk teaserı yayınlandı.: