Editörün Seçtikleri Keskin Color’dan yeni yıl ajandaları

Keskin Color’dan yeni yıl ajandaları

12.01.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

50 yıllık deneyimi ve yüksek kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’ın birbirinden farklı renk, model ve desenlerde ajanda alternatifleri yıl boyu size eşlik ediyor.

Keskin Color’dan yeni yıl ajandaları

Yeni bir yıla merhaba dedik. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yapılacak çok iş var. Elbette hepsini iyice programlamanız ve unutulmaması gerekenleri de not almanız gerekiyor. 50 yıllık deneyimi ve yüksek kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’ın birbirinden farklı renk, model ve desenlerde ajanda alternatifleri yıl boyu size eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Tüm aktivitelerinizi planlamak için yanınızdan ayıramayacağınız Keskin Color ajanda tasarımları son derece kullanışlı. Ayrıca her zevke göre farklı renk ve desenleri bulunan çok özel tasarımları ile de oldukça farklı…

Her gününüzü işlerinize göre planlayabilmeniz ve zamanı en etkili şekilde kullanabilmeniz amacıyla son derece fonksiyonel olarak tasarlanan ajandalar,geri dönüşümlü malzemelerden üretilen alternatifleri ile de dikkat çekiyor.Böylece sürdürülebilir çevre ve yaşanabilir bir gelecek için sizin de yarınlara bir katkınız oluyor.

Keskin Color ürünleri, üstün kalitesini ise ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile güvence altına alıyor.

Keskin Color’ın ajanda seçenekleri, tüm seçkin kırtasiyelerde ve zincir mağazalarda sizleri bekliyor.

Yazarlar