Editörün Seçtikleri Keskin Color'dan rengarenk defter serisi

Keskin Color'dan rengarenk defter serisi

18.05.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

Keskin Color’ın birbirinden canlı fosforlu renklere sahip yeni defter serisi,güneşli günlerin enerjisini ruhunuza taşıyor.

Keskin Colordan rengarenk defter serisi

Renklerin insanlar üzerinde farklı etkilere sahip olduğu biliniyor. Kimi renkler insanı sakinleştirirken kimileri heyecanlandırıyor ya da özgüveni artırıyor. Parlak ve canlı renkler ise mutluluk duygusunu pekiştirerek enerji veriyor. Keskin Color’ın birbirinden canlı fosforlu renklere sahip yeni defter serisi,güneşli günlerin enerjisini ruhunuza taşıyor.

Haberin Devamı

Kırtasiye sektöründe üstün kaliteye sahip ürün serileri ile adından söz ettiren Keskin Color, fosforlu renklere sahip yeni hatıra defterleri ile size 3 farklı seçenek sunuyor.Fosforlu yeşil, turuncu ve sarı renklere sahip hatıra defterleri, hem güneşli günlerin coşkusuna uyum sağlıyor hem de size yazı yazarken enerji veriyor.

İsteyenler yaşam gücünü temsil ederken, iyimserlik yayan ve ruhu canlandıran turuncuyu, isteyenler yaratıcılığı harekete geçiren yeşili, dileyenlerse ilham duygularını pekiştiren sarı rengi seçiyor. Defterlerin iç sayfalarını süsleyen çiçek motifleri de yazı yazarken içinizi açıyor. Ürünler, kalitesi ile fark yaratırken ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile de kalitesini güvence altına alıyor.

Haberin Devamı

Keskin Color’ınfosforlu renkleri ile öne çıkan hatıra defterleri seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor…

Yazarlar