Editörün Seçtikleri Keyifli bir banyo deneyimi için Molton Brown

Keyifli bir banyo deneyimi için Molton Brown

16.01.2015 - 13:48 | Son Güncellenme:

Daha uzun süren keyifli bir banyo deneyimi için en sevilen Molton Brown duş jelleri bu yıl da limitli sayıda üretilen büyük boy şişelerinde

Keyifli bir banyo deneyimi için Molton Brown

Molton Brown’un en sevilen duş jelleri bu yıl da daha uzun süren bir banyo deneyimi için limitli sayıda üretilen 500 ml’lik şişelerinde sevenleri ile buluşuyor.

Molton Brown tutkunlarının en çok tercih ettiği Black Peppercorn Body Wash, Pink Pepperpod Body Wash ve Ylang Ylang Body Wash limitli sayıda üretilen 500 ml’lik boyları ile keyifli bir banyo deneyimi vadediyor.

Ateşli ve Baharatlı

Nem ve enerji deposu Pink Pepperpod Duş Jeli, limitli sayıda üretilen 500 ml’lik büyük boy şişesinde sizi anında yenilenmeye davet ediyor. Gine Körfezi’nin ateşli pembe biberleri ile cildinizi temizleyen ve antioksidan koruma sağlayan bu özel jel, zengin paçuli aroması ve zencefil esansı ile de ruhunuzu canlandırıp teninizde tropikal bir esinti yaratıyor.

Teninizde Karabiber Etkisi

Molton Brown’ın en sevilen ürünlerinden olan Black Peppercorn Duş Jeli, limitli sayıda üretilen 500 ml’lik özel şişesinde tutkunları ile buluşuyor. Karabiber özleri ile cildi nazikçe arındıran ve antioksidan koruma sağlayan bu özel jel, taze kişniş esansı ve ferah fesleğen özlerinden oluşan sıcak ve baharatlı kokusu ile teninizi sarmalayıp sizi yoğun ve zorlu bir güne en mükemmel şekilde hazırlıyor.

Yenilenmeye ve Gevşemeye Hazır Olun

Sedir ağacı ve yuan zhi kökü özlerinin Madagaskar ylang ylang bitkisi ile harmanlanmasından oluşan Ylang Ylang Duş Jeli ile gevşeyip rahatlamaya hazır olun… Yatıştırıcı özleri ile ylang ylang esansı cildinizi rahatlatırken, sedir ağacı yağı cildinizi nemlendirip yumuşatıyor. Yuan zhi özleri ise enerjinizi dengeleyip ruhunuzu sakinleştiriyor. 500 ml’lik limitli sayıda üretilen şişesinde Ylang Ylang Duş Jeli sizi bu unutulmaz keyfi daha uzun süre yaşamaya davet ediyor.

Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği

Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında ‘hediye paketi’ seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra’dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

Pink Pepperpod Body Wash: 100 TL
Ylang Ylang Body Wash: 100 TL
Black Peppercorn Body Wash: 100 TL

Yazarlar