Kültür Sanat ‘Kibarlık Budalası’ Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde

‘Kibarlık Budalası’ Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde

31.05.2017 - 14:54 | Son Güncellenme:

Trump Kültür ve Gösteri Merkezi 7-8-9 Haziran oyunlarıyla tiyatroseverlerin karşısında.

‘Kibarlık Budalası’ Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde

‘Kibarlık Budalası’

Haberin Devamı

Başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı, Moliere’in ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ 8 Haziran’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Türk Tiyatrosu’nun büyük ustası Haldun Dormen’i yıllar sonra yeniden sahnelere döndüren ‘Kibarlık Budalası’, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Hakan Altıner’in sahneye koyduğu, koreografisini Mikel N. Vidhi’nin üstlendiği ve Haldun Dormen, Göksel Kortay, Hakan Altıner, Damla Cercisoğlu, Efe Yeşilay, Anıl Yülek, Can Tör, Reyhan Aydınsel, Işık Selin Kuyumcu’nun rol aldığı ‘Kibarlık Budalası’ 8 Haziran Perşembe günü saat 21.00’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde olacak.

‘Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi’

Usta oyuncu Ferhan Şensoy’un yazıp yönettiği oyunNereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?’ tiyatroseverlerle Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ferhan Şensoy’un yazıp yönettiği ‘Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?’, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. Ferhan Şensoy, Ali Çatalbaş, Serap Günaydın, Pınar Alsan, Elif Durdu, Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy’dan oluşan oyuncu kadrosu ile ‘Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?’ 7 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyicilere kahkaha dolu bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

‘Öküz’

Ezop Sahne yeni prodüksiyonu ‘Öküz’, 9 Haziran akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Günümüzde, kimi zaman nazik, kimi zaman zalim bir şekilde hayatımıza işleyen, bizleri ele geçiren bir mobbing hikayesi… Yapımcılığını Ezop Sahne’nin üstlendiği ‘Öküz’, 9 Haziran Cuma günü saat 21.00’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde olacak.

Hande Selen tarafından dilimize çevrilen oyun ‘Öküz’, Hakan Karsak, Kanbolat Görkem Arslan, Bülent Düzünoğlu ve Esra Akbaş gibi usta oyuncular tarafından sahneleniyor.