Kültür Sanat Kış düğünlerine yaratıcı fotoğraflar

Kış düğünlerine yaratıcı fotoğraflar

27.10.2011 - 14:53 | Son Güncellenme:

Artık kış aylarında evlenecek çiftler düğün fotoğraflarını nerede çektirecekleri konusunda endişe duymasınlar! Çünkü İstanbul’un en ünlü düğün fotoğrafçılarından Caravan Fotoğraf çiftlere bu konuda birçok farklı seçenek sunuyor.

Kış düğünlerine yaratıcı fotoğraflar

Son yıllarda stüdyolardan sokağa taşınan düğün fotoğraflarında yaratıcılık sınır tanımıyor. Özellikle genç çiftlerin tercih ettiği düğün hikayesi konsepti, sabah saatlerinden akşam ilk dansın sonuna kadar düğün gününü her ayrıntısına kadar belgeleyen bir ritüel haline dönüştü. Bu da eskilerin o tekdüze albümleri yerine, eğlenceli, kişiye özel ve yaratıcı albümler olarak çiftlere geri dönüyor.

Haberin Devamı

Dış mekan düğün fotoğrafı denilince akla yalnızca korular bahçeler parklar gelmesin. İstanbul’da kışın da rahatça çekim yapılabilecek tarihi dokuya sahip kapalı mekanlar ya da arnavut kaldırımlarıyla döşeli muhteşem sokaklara sahip semtler var. Fotoğraflarınız her mevsim koşulunda güzel ve iddialı olacaktır, yeter ki kendinizi profesyonel fotoğrafçılara teslim edin!

Caravan Fotoğraf ekibi kış aylarında evlenecek çiftlere şunları tavsiye ediyor:

“Düğün fotoğrafı, özellikle düğün hikâyesi her zaman hatırlamak istediğimiz o çok özel günümüzün elimizde kalan en önemli belgesi. Mutlaka çiftlerin isteklerini de gözeterek işini en iyi şekilde yapmaya çalışan fotoğrafçılara teslim edilmeli. Kış aylarında evlenecek çiftlerin dış mekan düğün fotoğrafı konusunda endişe duymamalarını ise özellikle belirtmek isteriz. Çünkü çıkan sonuç inanın çekimde yaşayabileceğiniz fedakarlıklara değecektir. İstanbul’da hem Anadolu hem Avrupa yakasında gerek tarihi dokusu, gerekse içindeki eğlenceli malzemelerle öne çıkan dış mekanlar var ki, zaten yağmur ya da aşırı soğuk hava şartlarında bu mekanları kullanabiliyoruz. Ayrıca düğün hikayesi tüm güne yayılan bir fotoğrafçılık hizmeti olduğu için çiftin elinde albüm için kullanılabilecek dış mekan çekimlerinin dışında da bir çok fotoğraf oluyor. Şunu da belirtelim ki ön görüşmelerde mutlaka çiftlerin isteklerini ve beğenilerini tespit ediyor ve onlara varolan şartlar içerisinde en iyi imkanı sunmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı fotoğraf konusunda gerçekten de hiçbir endişe duymasınlar. Onlar her türlü organizasyonu profesyonel kişilerin sorumluluğuna bırakıp bu en önemli günlerinde yalnızca eğlenmeye ve düğünlerinin tadını çıkarmaya baksınlar.”

Haberin Devamı

Caravan Fotoğraf’ın web sitesi için www.caravanfotograf.comadresini ziyaret edebilirsiniz.