Editörün Seçtikleri Kışın dondurma ile vitamin depolayın

Kışın dondurma ile vitamin depolayın

11.01.2012 - 17:20 | Son Güncellenme:

Kışın vitaminin en lezzetli hali narlı, portakallı, mandalinalı, balkabaklı dondurma çeşitleri Cremeria Milano’da dondurma sevenleri bekliyor.

Kışın dondurma ile vitamin depolayın

‘Ev Yapımı’ İtalyan dondurması üreten Cremeria Milano kış meyveleri ile lezzet ve sağlığı bir arada sunuyor. Cremeria Milano, narlı, mandalinalı, tarçınlı, balkabaklı ve vişne çikolatalı çeşitleri ile dondurma keyfini adeta vitamin takviyesine dönüştürüyor.

Haberin Devamı


Mevsimine göre yüzde yüz taze meyvelerle yapılan gerçek İtalyan dondurması ile İstanbulluları buluşturan Cremeria Milano kış aylarında vitamin ihtiyacınızı en lezzetli yoldan karşılıyor. Narlı, mandalinalı, balkabaklı, vişne çikolatalı ve tarçınlı lezzetleriyle vitamin deposu dondurmalarını beğeniye sunan Cremeria Milano’da doya doya dondurma yemenin tadını kışın da çıkartabilirsiniz, hem de fazla kalori almadan… Çünkü Cremeria Milano’nun İtalyancada sorbeti olarak adlandırılan meyveli dondurmaların topu yalnızca 70 kalori iken gelato olarak adlandırılan ve içerisinde süt barındıran dondurmaların kalorisi ise 150–160 arasında değişiyor.


Türkiye’yi doğal İtalyan dondurması ile tanıştıran Cremeria Milano’da yüzde yüz süt ve mevsimine göre taze meyveler kullanılırken, dondurmanın ömrünü uzatan koruyucular, kimyasal ve boya gibi maddeler yer almıyor. 48 saat içinde tüketilmeyen dondurmaların raflardan çekildiği Cremeria Milano doğallığın yanı sıra tazelik de sunuyor. Beyoğlu, Şaşkınbakkal, Caddebostan, Bebek ve Nişantaşı’nda şubeleri bulunan Cremeria Milano’da onlarca farklı dondurma alternatifinin yanı sıra İtalya ile özleşmiş Tramisu gibi tatlılar, Espresso, Cappiccino, Marocchino gibi tadına doyulmaz kahveler sizleri bekliyor.

Yazarlar