Stil ‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda

‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda

04.10.2013 - 14:00 | Son Güncellenme:

Clarks 2013 Sonbahar - Kış kadın koleksiyonunda yine birbirinden şık ve rahat modeller sunuyor.

‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda

Bu sezon kraliyet döneminin aristokrat tarzını günümüz modernizmi ile birleştiren Clarks, vazgeçilmez loafer’lardan, İskoçların efsane ekosesiyle renklenen küt topuklulara, düğme detaylı bootie’lerden erkeksi stili kadın estetiği ile birleştiren androjen modellere yine çok geniş bir koleksiyonla karşınızda…

Haberin Devamı

‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda



Clarks yeni sezona sonbahar mevsiminin ana bakışını yansıtacak tasarımlarla giriş yapıyor. Kral Edward zamanından, taşradan, 1990’lardan ve İskoç Highlands’inin romantizminden etkilenip Clarks’ın geniş arşiv koleksiyonundaki modellerle yepyeni ürünlerle hayat buluyor.

Koleksiyon, 20. yüzyılın başındaki klasik görünümlü ürünlerle açılıyor. Yenilenmiş çizgileri, modern bir his verecek el yapımı detaylar, eski döneme ait abartılar ve sanatçı gösterişiyle baştan icat edilip birbirini tamamlıyor. Sonbahar renklerinden ilham almış, deniz mavisinin vazgeçilmez olduğu zengin renk skalası, ten rengi ve koyu kırmızılar siyah bantları tamamlıyor. Koleksiyon aynı zamanda loafer’lar, dolgu topuklar ve botlar gibi çok farklı tarzlara ve dokulara da sahip.

Haberin Devamı

‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda


Yünlü ekose ile deri Alfresco Café’de hayat buldu

Modern tarz klasik dayanıklı ayakkabıları alıp bunları bağcıksız, yağlı çizgilerle 21. yüzyıla getiren Hotel Diva, kareli, yünlü ünlü İskoç kumaşı tartanın kullanıldığı küt topuklu loafer Alfresco Café, zarif ve keskin hatlı yapısıyla dikkat çeken dolgu topuklu Lorenzo Ocean ve geçmişten esinlenilen düğmeli detaylarıyla oldukça zarif ve kadınsı bir tasarım olan Azizi Astra bu serinin öne çıkan modelleri arasında yer alıyor.

‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda


Bu kış Western rüzgârları esecek

Kış yaklaştıkça ve mevsim değiştikçe Clarks’ın koleksiyonu da değişiyor ve 1990’ların Grunge ve country tarzı yeniden hayatımıza giriyor. ‘Grunge’ trendi tekrar oluşturulan ve üstünde çalışılan kumaş, metalik ve sessiz motorcu stiline eklenmiş biraz lüks ve faydayla birleştirilmiş şekilde görülüyor. Country etkileri ‘Americana’ trendini çeşitli toprak renklerine sahip Western ve binicilik stilleriyle birlikte hayata geçiriyor. Bu seride de bilekte, yarım ve uzun botlar göze çarpıyor. ‘Grunge’ tarzını yansıtmak isteyenler için Majorca Disco ve Western trendini klasik detaylar ve binicilik ile geliştiren Moonlit Cool serinin vazgeçilmezlerinden…

‘Klasikler’ Clarks 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunda


Highland Parıltısı

Bu koleksiyon sonbahar – kış parti mevsimi için de size zengin ve farklı seçenekler sunuyor. İskoç Highland kaleleri ve Clarks’ın klasik tarzlarının zenginliğinden etkilenen seri, sırmalı kumaşlar, gösterişli kadife ve broş detaylarıyla zenginleştirilerek hayat buluyor. Mor, gök ve deniz mavisi metalik renklerle yan yana değerlendirilerek bir kutlamadan çok daha fazlasını hak edecek şekilde lüks bir görünüme kavuşuyor.

Yeni sezon koleksiyonunda outdoor için fonksiyonellik ile kadınsılığı birleştirerek birçok farklı model sunan Clarks, bu seri ile 2013 Sonbahar - Kış koleksiyonunu tamamlıyor.

Clarks, soğuk ve yağışlı havaların kendini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde birbirinden şık, tarz, fonksiyonel modelleri ve içinizi ısıtacak renkleriyle hayatınıza konfor ve şıklık katmaya geliyor…

Yazarlar