Dekorasyon Klasis 11 farklı tasarımla geliyor!

Klasis 11 farklı tasarımla geliyor!

10.06.2011 - 16:00 | Son Güncellenme:

Birbirinden şık tasarımlı Klasis yemek takımları görücüye çıktı.

Klasis 11 farklı tasarımla geliyor

1983 yılından beri kalitesinden ödün vermeden hediyelik eşya, gümüş kaplama, aydınlatma ve porselen çeşitleriyle yurtiçi ve yurtdışında hizmet veren Yetkin Dış Ticaret, yenilikçi ve modayı takip eden ürün politikasıyla çeşitliliğini artırmaya ve müşteri portföyünü sürekli geliştirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ürünleriyle sektörde yeni trendler yaratan firmanın Klasis adlı yemek takımı setleri, şıklığın ve kalitenin adı olmaya devam ediyor.

Klasis yemek takımları, oldukça beğenilen tasarımlarını geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. 12 kişilik 86 parçadan oluşan yemek takımları birbirinden güzel 11 farklı tasarımdan oluşuyor.

Kare ve yuvarlak modeller, dikkat çekici, modern ve klasik tasarımlardan meydana gelmektedir. Klasis ürünleri, işinin uzmanı porselen fabrikalarında yüksek teknoloji kullanılarak hazırlanmakta olup, özel teknoloji sayesinde, sahip olduğu birbirinden kaliteli ve estetik desenlerinin bulaşık makinesinde solma endişelerine de son veriyor. Yıllardır kalitesinden ödün vermeden en çok tercih edilen tasarımları müşterileriyle buluşturan Yetkin, satış sonrası memnuniyeti de ön planda tutmaktadır.

Haberin Devamı

Modayı yakından takip eden, zevk sahibi müşteri kitlesi tarafından sıklıkla tercih edilen Klasis ürünleri piyasaya çıktığından bu yana ilk akla gelen markaların başında yer almaya devam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışında sektör fuarlarını yakından takip eden ve birçoğunda hazır bulunan Yetkin Dış Ticaret, Önümüzdeki yaz günlerinde de Klasis marka ürünleriyle adından söz ettireceğe benziyor.

Yazarlar