Stil Kom'dan Yeni Bir Koleksiyon

Kom'dan Yeni Bir Koleksiyon

26.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni iç çamaşırı koleksiyonu ile moda sektöründe mayo ve bikini tasarımlarından sonra fark yaratacak Kom, tanıdık bir marka!..

Komdan Yeni Bir Koleksiyon

İlkbahar-Yaz döneminin yaklaşması ile markalar ve tasarımcılar, yeni koleksiyonlarının tanıtımlarına başladı. Programlarımızın oldukça yoğun olduğu günlerde, uğramaktan memnun olduğumuz ve kaçırmadığımız için şanslı olduğumuz bir lansmanda Kom iç giyim koleksiyonunun lansmanı oldu..

Haberin Devamı

Komdan Yeni Bir Koleksiyon

Yıllardır her sezon hazırladığu mayo ve bikini koleksiyonlarından sonra, markası adına farklı bir konseptte çalışmaya karar veren Kom, iç çamaşırı koleksiyonu ile 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda raflara çıkmaya hazırlanıyor. Kumsalların vazgeçilmezi mayo ve bikini konusunda markasını kanıtlayan, her geçtiğimiz yıl daha alternatif ürünlerle piyasada farklılık yaratırken, şimdi de yeni sezonda iç çamaşırı konusundaki çalışmaları ile adından söz ettirmeye başlayacak.

İç giyimine özen gösteren bayanlara şıklığı ve estetiği ön plana çıkaran modeller sunmayı amaçlayan Kom, en soft renklerden ekru, mürdüm, yeşil ve mavi tonlarını dantellerin ve satenlerin romantik yansıması ile birleştirerek tasarlıyor. Romantik tasarımlarının yanı sıra siyah ve bejin hakim olduğu tasarımlarında ise güpür dantel detaylarını kullanarak daha çekici bir koleksiyon sunuyor.

Haberin Devamı

Komdan Yeni Bir Koleksiyon

Kadınların dış güzellikleri kadar, iç güzelliklerine de önem verilmesi konusunda hem fikir olan Kom yetkilileri ve lansman davetlileri, koleksiyonda bulunan alternatif tasarımlara da dikkat çekiyor. Çiçek desenlerinin yanında genelde düz renklerin, dantel detayları ile kullanıldığı tasarımların, büyük beden seçenekleri ise özellikle iç çamaşırı konusunda tereddüt yaşayan kadınlar için Kom'un, tercih edilebilir bir marka olacağını gösteriyor. Her tasarımın çeşitli bedenlerinin bulunabileceği koleksiyon İlkbahar ile birlikte raflardaki yerini alacak. Biz de heyecanla gelecek sezonun renkleri ile ilgili ip uçlarını aldıktan sonra, zamanın hızla geçmesinden yanayız.

Komdan Yeni Bir Koleksiyon

Kış döneminde renkleri, çiçekli desenleri görmeye can attığımız şu günlerde, Kom'un yeni sezon koleksiyonunu mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz. Kom'un alternatif ürün seçenekleri ile herkesin ilgisini çekebileceğini düşünüyoruz!..

Yazı; Modazon.com / İlknur Şener

Yazarlar