Estetik Konsantre büyüme hormonu ile gelen güzellik

Konsantre büyüme hormonu ile gelen güzellik

13.02.2019 - 15:04 | Son Güncellenme:

Konsantre büyüme hormonu CGF'yi biliyor musunuz? Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Figen Atak, dünyaca ünlü yıldızların güzelleşmek için kullandığı CGF yani konsantre büyüme hormonunu sizler için anlattı.

Konsantre büyüme hormonu ile gelen güzellik

Konsantre büyüme hormonu CGF, aslında vücudumuz tarafından üretilen bir besin kompleksidir. Kim Kardashian dahil olmak üzere dünyaca ünlü yıldızların da güzellik için kullandığı konsantre büyümü hormonu ile yenilen ciltle gençleşmek ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek mümkün.

Haberin Devamı

Konsantre büyüme hormonu nedir?

Konsantre büyüme hormonu, vücut tarafından üretilen ve vücudun yenilenmesini ve güçlenmesini sağlayan doğal bir maddedir. Nükleik asitler (RNA ve DNA) ve amino asitler, peptitler, vitaminler, mineraller, polisakaritler, glikoproteinler ve beta-glukanlar gibi birçok madde açısından çok zengindir.

Konsantre büyüme hormonu; vücudun gençleşmesine, hasarlı hücre ve dokuların onarılmasına, yeni ve sağlıklı hücrelerin büyümesine destek olur. Ek olarak, konsantre büyüme hormonu ayrıca, yüksek nükleik asit içeriği sayesinde yaşlanma sürecini yavaşlatma yeteneğine de sahiptir.

Vücut kendi kendini onarır mı?

Konsantre büyüme hormonu; kişinin kendi vücudu tarafından üretilen, tamamen doğal bir destek tedavisidir. Yaşlanma belirtilerinin giderilmesinde, doğum sonrası iyileşme döneminde, vücudun kendisini onarmaya ihtiyacı olduğu durumlarda ve yaşlanmaya karşı önlem almak isteyenlerde oldukça etkili sonuçlar sağlamaktadır.

Ayrıca halsizlik, kronik hastalıklar, fiziksel zayıflıklar veya iştahsızlık sorunlarında da destek tedavi olarak kullanılmaktadır.

Haberin Devamı

Araştırmalar, konsantre büyüme hormonunun herhangi bir yan etkisi olmadan daha hızlı büyümeyi desteklediğini ve hücreler için protein, enzim ve enerji üretiminden sorumlu olan RNA / DNA’nın işlevlerini geliştirdiği, doku onarımını teşvik ettiği ve hücreleri belirli toksik maddelerden koruduğunu göstermektedir.

Nasıl uygulanır?

Konsantre büyüme hormonu özel cihazlar kullanarak kişiden alınan az miktardaki kanın ayrıştırılmasından elde edilen kök hücrelerden elde edilir. Bu hormon sayesinde hücreler ve dokular yenilenir. Kişinin kendi vücudundan elde edilen bu hormonun alerji, enfeksiyon ya da uyuşmazlık gibi herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Yaşlanmayı önleyen ve estetik tedaviler için yaygın olarak kullanılan konsantre büyüme hormonu; kas-iskelet sistemi hastalıkları, cilt, kas, tendonlar, yara iyileşmesi, yara ile yanık tedavisi ve saç dökülmesi tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Estetik açıdan CGF uygulaması cilt kırışıklıklarının ve sarkmalarının tedavisinde kullanılır. Yüz, boyun, dekolte bölgesi, el estetiği, bacak-selülit bölgeleri, kol sarkması gibi tüm vücut kısımlarına uygulanabilir. Bu tedavi, cildin hızlı bir şekilde yapılandırılmasını sağladığından, uygulanan cilt alanında hızlı bir iyileşme sağlar, yani, gerginlik, hacim, kırışık ve çizgilerin giderilmesinin yanı sıra cilde elastikiyet ve parlaklık sağlar. Genellikle ilk seanstan sonra etkisini gösterir. Uygulamadan 6-9 ay sonra bile iyileşme süreci devam eder.

Konsantre büyüme hormonu ile gelen güzellik

Haberin Devamı

Dr. Figen Atak

Yazarlar