Kültür Sanat Konserlerde ön grup olmaya ne dersin!?

Konserlerde ön grup olmaya ne dersin!?

06.08.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin yenilikçi GSM operatörü Avea, müziğiyle sesini duyurmak isteyen herkesi patlican.com.tr’deki yarışmaya davet ediyor...

Konserlerde ön grup olmaya ne dersin
Avea, Türkiye'de bir ilke daha imza atarak gençlerin kendilerini ifade edebilmelerine; birbirleri ile iletişim içinde olabilmelerine ve üye olup özel avantajlardan faydalanabilmelerine olanak sağlayan gençlik platformu Patlican aracılığıyla gençlerin istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İki ay gibi kısa bir sürede 200.000 üyeye ulaşan Patlican dünyası, şimdi de gençlerin müzik konusundaki yeteneklerini ortaya koyabilmelerine ve kendilerini tüm Türkiye’ye göstermelerine fırsat tanıyarak www.patlican.com.tr üzerinde müzik yarışması düzenliyor.

Haberin Devamı
01 Ağustos-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışma süresince Patlican üyeleri kendi seslendirdikleri/yorumladıkları müzikleri video olarak kaydedip www.patlican.com.tr’ye yükleyecekler ve diğer patlican üyelerinin oylamasına sunacaklar.

En çok puanı alarak finale kalan yarışmacılar arasından, üyeleri Avea tarafından belirlenecek jurinin seçeceği kişi/grup, Eylül ayında yeniden başlayacak Patlican Konserleri’nde ön grup olarak sahne alacağı gibi kazanan kişinin/grubun konserdeki görüntüleri de Dream TV’de yayınlanacak.

Kullanıma açıldığı günden beri 1,700,000’in üzerinde kişinin ziyaret ettiği ve sadece Avea’lı gençler tarafından değil, diğer GSM operatörlerine üye gençler tarafından da ilgiyle takip edilen Patlican'a üye olmak için tek yapılması gereken, www.patlican.com.tr'yi ziyaret etmek ya da KAYIT yazıp boşluk bırakarak ad, soyad, plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyet bilgilerini 4362'ye SMS ile göndermek.