Editörün Seçtikleri Kraliyet'in aşk yuvası

Kraliyet'in aşk yuvası

03.09.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kraliyet'in aşk yuvası

Kraliyetin aşk yuvası

İngiliz Sarayı'nın 'istenmeyen' gelini Sarah Ferguson, boşandığı kocası Prens Andrew'la Toscana'da gizli gizli buluşup aşkını tazeliyor

GALLER Prensesi Diana'nın acı sonu, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin halk arasında Fergie adıyla tanınan ikinci gelini Sarah Ferguson'u da tekrar gündeme getirdi.
Prens Charles'ın kardeşi Prens Andrew ile Saray'ın karşı çıkmasına rağmen evlenen Sarah Ferguson, Kraliyet Ailesi tarafından aynı Diana gibi itilmiş ve sonunda baskılara dayanamayarak eşinden boşanmıştı.
İki kızlarına rağmen Andrew'la boşanmaktan çekinmeyen Fergie, daha sonra yaşadığı kısa süreli aşklarla hem Saray'ın şimşeklerini üzerine çekmeyi sürdürmüş hem de gündemde kalmayı başarmıştı. Tüm yaşadıklarına rağmen Andrew'dan kopamayan Fergie, sonunda Saray'dan gizli de olsa eski kocasıyla buluşmaya başladı. İlk başlarda dünyanın çeşitli ülkelerinde biraraya gelen çift, sonunda kendilerine gözlerden uzak, sakin ve Saray'ın bile ulaşamayacağı bir 'aşk yuvası' buldu.
İtalya'nın üzümüyle ünlü Toscana Vadisi'nde yeşillikler arasında havuzlu muhteşem bir malikane tutan Fergie ve Prens Andrew, kızları Beatrice ve Eugenie'yle birlikte eski mutlu günlerini yakaladı. Yazın büyük bölümünü kızlarıyla Toscana'da geçiren Fergie, basına yaptığı açıklamalarda, "Andrew'i hala seviyorum. Zaman zaman görüşüyoruz" dese de, Kraliyet Ailesi'nin genç üyesi Andrew'un da bu yazın büyük bölümünü eski eşi ve çocuklarıyla Toscana'da geçirdiği herkes tarafından biliniyor.
Fergie ve Prens Andrew, boşanmalarına rağmen birbirlerinden bir türlü kopamadı. Genç çift, kızları Beatrice ve Eugenie ile birlikte gözden uzak mutluluğun tadını çıkarıyor.
Kraliyet Ailesi'nin baskısından en uzak köşede, Toskana'da buluşan Fergie ve Andrew'un 'aşk sarayı', işte burası. Castagneto Carducci bölgesindeki bu villa, ünlü çiftin aşklarını tazeledikleri yer.

Yazarlar