Stil Küçük Siyah Ceket

Küçük Siyah Ceket

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Chanel'e yeniden merhaba diyoruz!.. Karl Lagerfeld ve Carine Roitfeld Little Black Jackets için bir araya geliyor..

Küçük Siyah Ceket

Chanel moda dünyasının içinde olsun, olmasın çoğumuz için bir klasikten çok daha fazla anlam ifade ediyor. Belki hepimizin bir Chanel parçası yok ama hayranlığımız her geçen gün yaptıkları çalışmalar ile katlanarak artıyor.

Haberin Devamı

Moda dünyasının yapı taşlarından Chanel, kreatif direktörlüğünü Karl Lagerfeld sayesinde adına yakışır şekilde, sağlam adımlarla çıkışını sürdürüyor. Moda ve sanat dünyasının başarılı isimlerinin her daim bir araya geldiği ve alternatif çalışmaları ile her alanda yer alan Chanel, çalıştığı her alanda derin izler bırakıyor ve nesilden nesile aktarılacak kaynaklarına bir yenisini daha ekliyor..

Küçük Siyah Ceket

"Little Black Jackets" Karl Lagerfeld ve Carine Roitfeld'i bir kez daha bir araya getiriyor. Moda dünyasının bu iki güçlü ismi, tarihi boyunca "ikon" olan Chanel ceket'e farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyor. Günümüze kadar birçok kişinin kullandığı, kullanmaya devam ettiği ve edeceği ceket ile çekilen fotoğraflar bir sergi çalışması ile ölümsüzleşiyor!.. Tokyo'da 21 Mart günü açılacak olan sergi bize her ne kadar uzak olsada, fırsat bulanların kaçırmamaları gereken bir etkinlik olarak ajandalara not edilmeli. Sergiyi kaçıranlar ise hiç üzülmemeli, Karl Lagerfeld ve Carine Roitfeld tüm dünyada modaseverlere bir jest yaparak, serginin fotoğraflarından oluşan, yine sergi ile aynı adı taşıyan "Little Black Jackets" adlı kitabı da piyasaya çıkarıyor.

Haberin Devamı

Küçük Siyah Ceket

Moda ve sanat dünyası için alternatif fikirlerin yer alacağı yeni kitap, koleksiyonerlerin ve moda tutkunlarının heyecanla beklediği bir kaynak olacak. Arşivlerimizde şimdiden yerini belirlediğimiz ve çıkışı için sabırsızlıkla beklediğimiz Little Black Jackets'ta bulunacak görsellerden bazılarına bakarak şimdilik merakımızı biraz yeniyoruz. Ancak, elbette kitabımızı elimize aldığımızda hala heyecan içinde olacağımız kesin!..

Yazı; İlknur Şener

Yazarlar